Αλτρουισμός

Παροιμίες για τον Αλτρουισμό, την Αυταπάρνηση, την Αυτοθυσία

        Ελληνικές παροιμίες

  • Αντάμα πάμε, Δέσποτα, και πάμε όπου ορίζεις
  • Άσπαστα τ’ αυγά δεν πάνε στο τηγάνι
  • Γάμος χωρίς σφαχτά δεν γίνεται
  • Όταν διψάει η αυλή σου, μη χύνεις έξω το νερό
  • Πέντε αν δεν χάσεις, δέκα θα κερδίσεις
  • Του έδωσα το αίμα της καρδιάς μου
Τι είναι ο αλτρουισμός.
Αλτρουισμός - ανιδιοτελή βοήθεια στους ανθρώπους είναι η ικανότητα να αγνοήσει τα συμφέροντά της, προς όφελος των άλλων. Αυτή είναι μία από τις πιο σημαντικές ιδιότητες για τους γονείς. Πολλούς πατέρες και μητέρες αγαπούν τα παιδιά τους, να το φροντίσω εγώ, γιατί είναι το αίμα και η σάρκα τους. Προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την ιδιόκτητη σχέσεις και μόνο η αγάπη για το παιδί, δεν ζητούν τίποτα σε αντάλλαγμα, να μην προσπαθεί να πλάσει απ 'αυτό τι nafantazirovali και να κάνει όπως και εγώ, δηλαδή, δεν αισθάνονται οι ίδιοι κύριοι της κατάστασης.

Τι είναι το αλτρουισμό;
Προσθήκη λεζάντας



Είναι καθήκον των γονέων - με την αγάπη του παιδιού του, όπως αυτός είναι. Μην προσπαθήσετε να τον κάνει ιδανικό της - ακόμα δεν θα λειτουργήσει. Ένα παιδί που συνεχώς την αίσθηση ότι ήταν αναμενόμενο κάτι μεγαλύτερο, ότι δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τις ελπίδες που υπάρχουν για αυτό από τους γονείς, δεν μπορεί ποτέ να είναι ευτυχισμένη. Ο obrastet συγκροτήματα σορό, η οποία δηλητηρίασε τη ζωή του.

Μήπως ο αλτρουισμός έχει αρνητικές γνωρίσματα; Φυσικά και μπορεί. Επιτρέποντας τους για την πλήρη φροντίδα για το παιδί, οι γονείς συχνά ξεχνούν ότι είναι απλώς άνθρωποι, ότι έχουν τα δικά της συμφέροντα, τις επιθυμίες τους. Σπάνια συναντηθούν με φίλους, να πάτε στο θέατρο, τον κινηματογράφο, εκθέσεις. Και ένας δεν είναι τέλεια στιγμή για να αισθανθεί ότι η ζωή περνάει, αλλά δεν το προσέξει αυτό.

Χωρίς να το συνειδητοποιούν ακόμη και, μάλιστα κατηγορούν τα πάντα για το παιδί. Ως αποτέλεσμα, οι γονείς αρχίζουν να φουσκώνουν τις απαιτήσεις τους σε αυτήν, και αποδεικνύεται ότι όλη η οικογένεια βρίσκεται σε κλειστό κύκλο. Ως εκ τούτου, η φροντίδα του μωρού τους, οι γονείς δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον εαυτό σας. Ώστε να μπορούν να εμπλουτίσουν τη ζωή σας, γεμίστε το με τα θετικά συναισθήματα που θα θετικό αντίκτυπο όχι μόνο για αυτούς αλλά για το παιδί τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου