Μπουχάρια και Νοχτάρια στο Μικρόβαλτο Κοζάνης!

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε προτείνει να επισκεφτείτε το θαυμάσιο και μοναδικό Γεωπάρκο που βρίσκεται στο Νομό Κοζάνης, του Δήμου Καμβουνίων (πρώην) δίπλα στο χωριό Μικρόβαλτο.
Ο spathatos είχε τη χαρά και την ευλογία θα έλεγα, να καταφέρει να γευτεί μερικά πλάνα ασύλληπτης μαγείας και ομορφιάς, μέσα από έναν συνδυασμό πολλών στοιχείων που ενώθηκαν όλα μαζί για να σας προσφέρουν αυτό που θα παρακολουθήσετε. Ο κατάλληλος χρόνος, το ιδανικό σημείο λήψης, η γωνία της κάμερας, οι κλιματολογικές συνθήκες, το μαγευτικό ηλιοβασίλευμα με τις πύρινες ακτίνες του ήλιου και φυσικά η αγάπη για τον πανάρχαιο αυτό χώρο, συνετέλεσαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα, που θα σας γοητεύσει κυρίως στο πρώτο μέρος του παρακάτω βίντεο.
Προσοχή! Δεν είναι προϊόν μοντάζ, αλλά απολύτως φυσικό και δεν ξέρω όσες φορές και αν το ξαναπροσπαθήσω αν θα βγάλω αυτό το απίθανο και τέλειο δημιούργημα. Θαρρείς πως όλα τα στοιχεία της φύσης βοήθησαν ενωμένα για να μας δώσουν κάτι ανεπάληπτο. Φυσικά περισσότερη ομορφιά για το Γεωπάρκο μπορείτε να πάρετε απευθείας με μια επίσκεψή σας στο χώρο και θα μας θυμηθείτε!
Να σημειώσουμε ότι η είσοδος ακόμη είναι δωρεάν.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές που "πάλεψαν"  για να τελειοποιηθεί το έργο και που συνεχίσουν να αγωνίζονται για την ολοκλήρωσή και παράδοσή του.
Περισσότερες πληροφορίες από την ιστοσελίδα του ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ στο site:  http://www.mikrovalto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=50:2009-05-06-16-23-01&catid=52:2009-05-06-16-22-29&Itemid=115
Καλή τηλεθέαση.
spathatos

2 σχόλια: