1ος ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 10 Km "ΣΟΛΟΥ ΝΤΕΡΕ"

Με μεγάλη μας χαρά, διαπιστώνουμε ότι η αγάπη του κόσμου για τον αθλητισμό είναι μεγαλύτερη από όσο περιμέναμε και φυσικά η ανταπόκριση των αθλητών ξεπέρασε ακόμα και το πιο αισιόδοξο σενάριο συμμετοχών.
Τα μέχρι στιγμής στοιχεία μας δείχνουν ότι οι αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα τον 10Κm είναι 64, εκ των οποίων οι 7 είναι γυναίκες, αριθμός που φαίνεται ότι θα αυξηθεί κι άλλο, αν σκεφτεί κανείς ότι οι δηλωσεις συμμετοχών θα παραμένουν ανοιχτές μέχρι και 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, δηλ. έως τις 08:15 π.μ
Ο Μ.Π.Σ. ΦΙΛΩΤΑ και η οργανωτική επιτροπή εκτιμώντας την ζεστασιά των αθλητών και των εθελοντών στο εναρκτήριο αυτό εγχείρημα, δεν έχει παρά να στείλει ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους αυτούς, για την ενεργή συμμετοχή τους.
Η χαρά μας είναι τόσο μεγάλη που μας δημιουργεί μια διαφορετική σκέψη. Υπάρχει περίπτωση να μην επαρκέσουν τα μετάλλια και τα μπλουζάκια που προμηθευτήκαμε; Αν ναι, πώς αντιμετωπίζετε αυτό;
Θα έλεγα προσωπικά όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους, πόσο μάλλον τα χαρούμενα! Η απάντηση επί της σκηνής, εκείνη τη μεγάλη μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου