1ος ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 10χλμ "ΣΟΛΟΥ ΝΤΕΡΕ" στο Φιλώτα Αμυνταίου



1ος ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 10χλμ "ΣΟΛΟΥ ΝΤΕΡΕ"
Θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Ιουλίου 2012.
Έναρξη ακριβώς 09:00 π.μ
Αφετηρία - Τερματισμός: Πάρκο Αγίας Παρασκευής -επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου- στο Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου του Νομού Φλώρινας.
Η προσέλευση των αθλητών θα γίνεται από τις 07:00 π.μ και οι δηλώσεις συμμετοχής καθώς και οι απόδοση του κόστους συμμετοχής -5,00 € - έως τις 08:15.
Οι δηλώσεις των αθλητών είτε ως μέλη αθλητικών συλλόγων της περιοχής είτε ως μεμονωμένοι μπορούν να αποστέλλουν την ειδική φόρμα συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 20/07 στα emais ή στο φαξ που αναφέρονται παρακάτω.
Σας παραθέτουμε την αίτηση συμμετοχής που μπορείτε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε.


Μ.Π.Σ ΦΙΛΩΤΑ
ΦΙΛΩΤΕΙΑ 2012
1ος ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 10χλμ.
 ¨ΣΟΛΟΥ ΝΤΕΡΕ¨

ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία που ακολουθούν .
Επικοινωνήστε μαζί μας στα
mob.: 6977037884, 6944248606
Αγώνισμα
10χλμ.              3χλμ. 

Προσωπικά Στοιχεία
Επώνυμο

Όνομα

Όνομα πατρός

Ημ/νία γέννησης

Φύλλο

Μέγεθος φανέλας


Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση

TK

Πόλη

Νομός

Τηλέφωνo

Κινητό


Αθλητικά στοιχεία
Όνομα Συλλόγου/Ομάδας

Καλύτερη επίδοση

Υπεύθυνη δήλωση

Συμμετέχω στον Αγώνα 10χλμ/Αγώνα 3χλμ με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας μου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και των χορηγών του Αγώνα για προωθητικούς λόγους.

Ναι                            Όχι
                                                                                                                                                                                                                                                                           ΥΠΟΓΡΑΦΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
6977037884 ΡΑΝΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
6944248606 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

e-mail: filotas10km@gmail.com
delbil2008@hotmail.com

fax:2463041303 υπόψιν οργανωτικής επιτροπής

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20/7 Ή ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 8:15 ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 10 χλμ.: 5 ευρώ (ΘΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ)
ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ 3χλμ.

ΑΠΟΜΟΝΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΣΤΟΥΣ 3 ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
 (Ανδρών-Γυναικών-Παίδων 12 έως 17) ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Σ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ


Την οργάνωση έχει αναλάβει ο Μ.Π.Σ ΦΙΛΩΤΑ με τη βοήθεια της οργανωτικής επιτροπής που απαρτίζεται από τους:
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΚΛΑΖΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΕΡΛΟΒΑ ΑΝΝΑ, ΓΚΑΤΣΙΟΥ ΑΝΝΑ, ΦΑΝΑΚΗ ΤΟΛΗ.

Ειδικές Οδηγίες
Οι αθλητές θα διανύσουν μια προκλητική απόσταση με ποικιλόμορφη μορφολογία, υπέροχες εναλλαγές που ενθουσιάζουν. Στα πρώτα 2.300 μέτρα θα ακολουθήσουν την ασφάλτινη επαρχιακή οδό που οδηγεί στην γειτονικές Ενότητες του Δήμου,  Αντίγονο, Πελαργό, Μανιάκι,Φαράγγι, μέχρι το ύψος της γέφυρας του ρέματος "ΣΟΛΟΥ".  Εκεί θα ακολουθήσουν το ρέμα, για άλλα 2.700 μέτρα, αγκαλιάζοντας στην κυριολεξία την άγρια ομορφιά που προσφέρει απλόχερα η φύση. Στην διάρκεια αυτής της διαδρομής θα νιώσουν την πρώτη πρωινή αύρα και το θρόισμα των ευθυτενή δέντρων, των υπέροχων λευκαδιών. Η σκιά θα τους καλωσορίσει δίνοντας τις πρώτες ανάσες δροσιάς, όχι για πολύ όμως, εξαιτίας της αλόγιστης υλοτομίας των τελευταίων ετών. Τα μάγουλα θα κρυσταλλιάσουν από τη φρεσκάδα που αναδύεται από το καταπράσινο τοπίο, οι αισθήσεις θα παλέψουν η μία με την άλλη, για το πια θα κλέψει περισσότερη μαγεία από το αντάμωμα των στοιχείων, θάμνων, λουλουδιών, πτηνών, πράσινου σαν φυσικό γκαζόν, άγριων χόρτων, που πλανιούνται χρόνια τώρα σε αυτήν την σχεδόν άγνωστη μεριά του τόπου μας. Εάν είναι τυχεροί και το ρέμα έχει ακόμα νερό, θα ακούσουν το κελάρισμά του, που ποτίζει με τις -λιγοστές λόγω εποχής- σταγόνες του το γειτονικό και όχι μόνο κάμπο, προσφέροντας ανάσες στην αγροτική οικονομία του τόπου.
Μόλις συμπληρωθούν τα πρώτα 5.000 μέτρα, θα κάνουν επιτόπια αναστροφή, σύμφωνα με την οριοθετημένη διαδρομή και τις οδηγίες των κριτών, θα χρονομετρηθούν για το μισό της απόστασης και θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής, διανύοντας ξανά την ίδια διαδρομή, φυσικά για άλλα 2.700 μέτρα παραποτάμια. Στην συνέχεια ακολουθούν τα τελευταία 2.300 μέτρα μέσω της ασφάλτου για τον τερματισμό, ο οποίος θα γίνει ακριβώς στο σημείο της έναρξης. Δηλαδή αφετηρία και τερματισμός είναι στο ίδιο σημείο.
Η χρονομέτρηση θα είναι manual (χειρός) και οι αθλητές στο τέλος της διαδρομής θα μπορούν να ενημερωθούν για το χρόνο τους. Επίσης, τα ονόματα των αθλητών με τους χρόνους τους θα ανακοινωθούν στο διαδίκτυο.
Σ' όλη τη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί με παροχή βοήθειας, κινητά οχήματα και Διασωστική Ομάδα Εθελοντών. Νερά θα μοιράζονται στην αφετηρία, περίπου στα 2,5 Κm, ακριβώς στα 5 Κm, στα 7,5 Km -ίδιο σημείο με αυτό των 2,5 Κm- και φυσικά στον Τερματισμό στα 10 Km.
Πληροφορίες για τα 3 Km θα σας παράσχουμε σύντομα, μόλις καθοριστεί κι αυτή η διαδρομή. Αυτό που έχουμε να προτείνουμε όμως, είναι να μη διστάσετε να συμμετάσχετε. Οι αγώνες αυτοί δεν είναι μόνο για τους αθλητές και γι' αυτούς που τρέχουν. Είναι για όλους, μικρούς και μεγάλους, και γι' αυτούς που περπατάνε, γι' αυτούς που τους αρέσει να δραπετεύουν από την καθημερινότητα, για εσάς που θέλετε να γνωρίσετε και μια άλλη πτυχή της ζωής. Δώστε την ευκαιρία στο εαυτό σας να κάνει κάτι γι' αυτόν.
Ακολουθεί βίνεο με προσομοίωση της διαδρομής.


 Ο Μορφωτικός Πολιτισμός Σύλλογος Φιλώτα και η Οργανωτική Επιτροπή, ευχαριστούν ιδιαίτερα όλους τους εθελοντές για την υποστήριξή τους και την ανιδιοτελή βοήθειά τους για την ομαλή διαξεγωγή του αγώνα.

O spathatos κοντά πάντα σε τέτοιες όμορφες δραστηριότητες εύχεται καλή επιτυχία και στην οργάνωση και σ' όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν!

Συμπληρωματικά σας αναφέρουμε ότι ο αγώνας έχει αναρτηθεί στο κατεξοχήν αρμόδιο site παρόμοιων αγώνων το http://www.runningnews.gr/item.php?id=11915, μέσω του οποίου μπορείτε να κατεβάζετε την φόρμα - αίτηση συμμετοχής και φυσικά να δείτε τους χάρτες των διαδρομών με τις επεξηγήσεις τους.
                                                                                                                                                                                 














2 σχόλια:

  1. Μερικές καλοπροαίρετες παρατηρησεις:
    -Για να έρθω από κοζάνη - που είναι και κοντά πρέπει να ξυπνήσω από τις εξι (αφού θα πρέπει να φάω και κάτι πριν τον αγώνα - νηστικός δεν γίνεται!)
    -Θα επρεπε να το ανακοινώσετε αρκέτα νωρίτερα.
    -Για να βάλετε κόστος συμμετοχής θα πρέπει οι παροχές να είνα ανάλογες και έτσι όπως το διαβάζω δεν είναι. Σ' αυτές τις περιπτώσεις ζητήστε την εθελοντική συνεισφορά των συμμετεχόντων και περισσότερο κόσμο θα έχετε και περισσότεροι θα σας βοηθήσουν οικονομικά.

    Καλη επιτυχία... καιίσως έρθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ αναγνώστη και συναθλητή. Σας ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις σας και θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι τις λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας.
    Αναφορικά με την ώρα θέλω να πιστεύω ότι είναι η καλύτερη δυνατή εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Φαντάζεστε όλους μας να τρέχαμε στις 11:00 με 32 βαθμούς Κελσίου; Αυτό που είναι σίγουρα αποτρεπτικό είναι η εποχή που γίνεται. Μελλοντικός στόχος μας είναι να καθιερωθεί αρχές της Άνοιξης και να είστε σίγουρος πως θα γίνεται πολύ νωρίτερα η ενημέρωση.
    Ο λόγος της καθυστέρησης οφείλεται στην αλλαγή της ημερομηνίας από το αρχικό μας πλάνο. Για φέτος ως πρώτη φορά θέλαμε να πραγματοποιηθεί αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά τελικά επικράτησε η άποψη να γίνει παράλληλα με τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του τόπου μας, στις οποίες ο Σύλλογος είναι βασικός διοργανωτής.
    Σχετικά με το κόστος συμμετοχής νομίζω πως γίνεσθε λίγο άδικος. Ελπίζω να καταφέρετε να τρέξετε και να διαπιστώσετε από κοντά, ότι άξιζαν με το παραπάνω τα 5 Ευρώ, που καταλαβαίνω πως από όλους μας βρίσκονται δύσκολα, άλλά είναι απαραίτητα και ως κινητήριος δύναμη, αλλά και ως αναγκαίο κακό, για να μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες της Οργάνωσης, που πιστέψτε με δεν είναι λίγες. Πάντως ίσως παρηγορεί το γεγονός ότι ο αγώνας των 3 Κm δεν περιλαμβάνει συμμετοχή. Θα ήθελα να περάσει από την σκέψη σας πως οι χορηγοί, που υπάρχουν και πάντα πρέπει να υπάρχουν, καλούνται αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας να καλύψουν ένα σωρό έξοδα, και σε μια μικρή επαρχιακή κωμόπολη δεν υπάρχουν και πολλοί που μπορούν να ανταπεξέλθουν σ' αυτά.Έτσι γίνονται φειδωλοί στις προσφορές τους. Πάντως είναι σίγουρο ότι ο Σύλλογος κάνει τα αδύνατα δυνατά με την βοήθεια και του Δήμου να λάβει κάθε βοήθεια.
    Και πάλι σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας και σας περιμένουμε και από κοντά για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας.
    Υ.Γ Υπενθυμίζω ότι ο κάθε αθλητής κατά την εγγραφή του θα λάβει αναμνηστικό μπλουζάκι μακώ με εκτυπωμένα τα στοιχεία του αγώνα και στον τερματισμό αναμνηστικό μετάλλιο και έπαινο συμμετοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή