Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ - Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ Ο 1ος ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ

Το πιο αισιόδοξο σενάριο συμμετοχών να βάζαμε στις σκέψεις μας να τρέξει, οι αθλητές δεν θα ξεπερνούσαν τους 50. Κι όμως! Η έκπληξη έγινε, οι αθλητές ανταποκρίθηκαν, οι οργανωτές πελαγώσανε και η χαρά όλων πολλαπλασιάστηκε. Κοντέψανε τους 100 στους δύο αγώνες μαζί.
Ανεκτίμητη η προσφορά των ανθρώπων που βοήθησαν για να στεφθεί με επιτυχία αυτό το τολμηρό εγχείρημα και μπορώ πλέον να πω με βεβαιότητα ότι: Τολμήσαμε και πετύχαμε!
Οι ευχές των αθλητών, που με χαμόγελο στα χείλη μας χαιρετούσαν λέγοντας "Άντε και του χρόνου πάλι εδώ με υγεία" έπαιρναν και έδιναν. Στα πρόσωπα ζωγραφισμένη η χαρά, η ζωντάνια, το κέφι για ζωή, ζωή γεμάτη αθλητισμό. Όλο αυτό μας γιγάντωσε, αλλά και μας προσγειώνει. Μας χαροποίησε, αλλά και μας προβληματίζει. ΝΑΙ τα συγχαρητήρια πολλά, αλλά και τα λάθη όχι λίγα.
Μένει να καταγραφούν, να παιδευτούν στο μυαλό μας, να αξιολογηθούν και να προχωρήσουμε στις απαραίτητες βελτιώσεις.
Είναι παρηγορητικό ότι ήταν η πρώτη φορά, αλλά πάλι παραμένει δικαιολογία. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, αλλά μπορούσαμε και καλύτερα. Είχαμε πολλούς εθελοντές κοντά, που χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα πήγαινε τίποτα σωστά, αλλά χρειάζονται περισσότεροι. Όλες αυτές οι σκέψεις είναι μικροί προβληματισμοί που σίγουρα θα αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερο κέφι και δύναμη που παίρνουμε από τις ευχές όλων. Αθλητών και φίλων του αθλητισμού.
Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, θα σταθώ κλείνοντας αυτόν τον μικρό πρόλογο, σε μερικούς ανθρώπους που αξίζουν τα μέγιστα συγχαρητήρια, όλα τα μπράβο του κόσμου, που μέσα από την αγάπη για τον αθλητισμό, προσέφεραν τον καλύτερό τους εαυτό, παρόλα τα αναπόφευκτα λάθη, για να βγει αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Αναφέρομαι στην Οργανωτική επιτροπή που είχε την μέριμνα και την εκτέλεση των αγώνων και συγκεκριμένα στον Δεληγιαννίδη Βασίλη που είχε και την ιδέα για την διοργάνωση και ήταν ο πρώτος που ξεκίνησε να την υλοποιεί, τις μικρές αθλήτριες του Μ.Π.Σ ΦΙΛΩΤΑ, αλλά μεγάλες σε δύναμη και θέληση Κέρλοβα Άννα, Κλάζογλου Ειρήνη και Βογιατζή Μαρία και τον Φανάκη Τόλη, ο οποίος συνέβαλε στα μέγιστα, όπως φυσικά και οι υπόλοιποι. Ο Μ.Π.Σ ΦΙΛΩΤΑ είχε τον άνθρωπό του δίπλα μας, τον καταλληλότερο για αυτή την περίπτωση, που με τεράστιο ενθουσιασμό και πάθος από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά μας και αφιέρωσε όλον του τον εαυτό για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Τον μοναδικό Κέρλοβα Ιωάννη.

Όλοι τους αξίζουν τεράστια συγχαρητήρια για το πάθος τους για τον αθλητισμό και για την προσφορά τους, αλλά και για το ήθος τους. Η συγκίνηση που μου προσέφεραν είναι ανεκτίμητη και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η ευγένεια της ψυχής τους θα φωλιάζει για όλη μου τη ζωή μέσα στην καρδιά μου. Και φυσικά οφείλω μια μεγάλη συγνώμη αν μέσα στο πάθος μου για την τελειότητα της οργάνωσης στενοχώρησα κάποιο από τα ανεκτίμητα αυτά παιδιά.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Σας εύχομαι να έχετε πάντα επιτυχίες στη ζωή σας.

Σαφώς υπήρχαν και άλλοι εθελοντές που βοήθησαν είτε λίγο είτε πολύ, αλλά με το φόβο μην ξεχάσουμε κάποιον δεν αναφέρομαι σ' αυτούς. Εξάλλου όσοι ήσαστε εκεί ξέρετε, είδατε, ακούσατε. Πάντως ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας το αξίζουν όλοι τους. Κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι.
Ας περάσουμε τώρα να δούμε λίγα στιγμιότυπα από τον αγώνα των 10 Km και μερικές φωτογραφίες.







Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε να τους χορηγούς μας, οι οποίοι όπως είναι γνωστό σε όλους, είναι πάντα απαραίτητοι και τους χρειαζόμαστε σε κάθε εκδήλωση. Θερμά ευχαριστήρια ανήκουν στην Εταιρία Agroline της ΤΣΟΤΡΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ ΟΕ, στο Τεχνικό Γραφείο του ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ και φυσικά την τοπική Γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ Α.Ε καθώς και στον Μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης που τράβηξε το περισσότερο και βαρύτερο κουπί το Ν.Π.Δ.Δ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του Δήμου Αμυνταίου. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Βεράνη Φωτεινή που συνετέλεσε αποτελεσματικά στην κάλυψη των περισσοτέρων εξόδων μέσω του Ν.Π.Δ.Δ

Σημ Οι χρόνοι των αθλητών έχουν αναρτηθεί πλέον στο runningnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου