Δρόμος Υγείας 3 Km στα Πλαίσια των Φιλωτείων 2012

    
Όπως ήδη είναι γνωστό, την ημέρα που θα διεξαχθεί ο 1ος ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 10 Km "ΣΟΛΟΥ ΝΤΕΡΕ", θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας υγείας των 3 Km. Ένας αγώνας που Nαι μεν θα έχει και αγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά περισσότερο στοχεύει στο να φέρει κοντά στον αθλητισμό και στο υγιή περπάτημα όλους τους συνδημότες μας, μικρούς και μεγάλους, να τους προσφέρει μια ευκαιρία να βρεθούν με άλλους αθλητές και περπατητές, να πουν δυο τρεις χαρούμενες κουβέντες, διαφορετικές, να κάνουν τρόπο ζωής το περπάτημα και κατά επέκταση τον αθλητισμό.
     Έχει παρατηρηθεί με μεγάλη μας χαρά, πως πολλοί κάτοικοι -μακάρι να τριπλασιαστούν- επιδίδονται καθημερινά στην ευχάριστη αυτή και τόσο χρήσιμη άσκηση που ακούει στο όνομα περπάτημα, ή γρήγορο περπάτημα ή joking  ή τρέξιμο. Όποια και αν ταιριάζει στον καθένα μας ένα είναι αυτό που μετράει. Το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Και είναι σίγουρο πως υπάρχει!
     Για όσους φίλους δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, να η ευκαιρία. Ελάτε σ' αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλώτα, με την βοήθεια τοπικών αθλητών του και όχι μόνο και γευτείτε μαζί τους τη χαρά και τη γοητεία του περπατήματος και των παραγώγων του. Αναζητήστε τη φόρμα συμμετοχής από τους διοργανωτές και μη διστάσετε να γραφτείτε. Όπως μας ενημερώνει ο Σύλλογος, η εγγραφή στα 3Km είναι δωρεάν και κατά πάσα πιθανότητα θα μοιραστούν αναμνηστικά μακώ μπλουζάκια στους συμμετέχοντες.     Σας περιμένουμε όλους
                                                                                                 spathatos
Πληροφορίες Διαδρομής

Οι αθλητές θα ξεκινήσουν με κοινή ώρα έναρξης μ' αυτήν του αγώνα των 10 Km από τον τον ίδιο χώρο -Πάρκο Αγίας Παρασκευής- αλλά με αντίθετη κατεύθυνση. Μόλις ακουστεί το σύνθημα της εκκίνησης οι μεν αθλητές των 10 θα τρέξουν με βόρεια κατεύθυνση, ενώ αυτοί των 3 με ανατολική.
Με μια απλή επεξήγηση, τουλάχιστον γι' αυτούς που ξέρουν τη περιφεριακή ενότητα ΦΙΛΩΤΑ, η διαδρομή θα είναι στην ουσία ένα κύκλος με κοινή αρχή και τέλος.
     Η έναρξη θα γίνει πάνω από την Μ. Αλεξάνδρου, με κατεύθυνση ανατολικά. Αφού οι αθλητές περάσουν το πρώτο σταυροδρόμι συνεχίζουν για το επόμενο, όπου και στρίβουν δεξιά, με κατεύθυνση το υπό ανέγερση κλειστό γυμναστήριο και το πρώην Δημαρχιακό Κατάστημα. Μπροστά θα υπάρχει δίκυκλπ όχημα πλοήγησης.  Αφού περάσουν τα παραπάνω κτίρια (αριστερά τους το κλειστό και αμέσως μετά δεξιά τους το πρώην Δημαρχείο) στρίβουν αριστερά στο δρόμο που οδηγεί στα Νεκροταφεία. Άμέσως μόλις αυτά τελειώσουν ακολουθούν τον χωματόδρομο στα αριστερά και συνεχίζουν μέχρι να φτάσουν στον επαρχιακό ασφάλτινο δρόμο που οδηγεί στα αριστερά στο ΦΙΛΩΤΑ και στα δεξιά στα γειτονικά χωριά.
     Οι αθλητές θα ανέβουν πάνω στην οδό, και θα συνεχίσουν με κατεύθυνση αριστερή. Συνεχίζουν ακολουθώντας το δρόμο για τον οικισμό Φιλώτα προς τον τερματισμό, ο οποίος όπως προείπαμε είναι κοινός με την αφετηρία. Το σημείο που θα στρίψουν αριστερά για να βρεθούν σ' αυτόν είναι στη διασταύρωση που βρίσκεται το πρατήριο καυσίμων. Φυσικά σε όλη την διαδρομή θα υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία καθοδήγησης καθώς και εθελοντές που θα βοηθούν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Για πληροφορίες με εικόνα και σχέδιο της διαδρομής, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα
http://www.runningnews.gr/



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου