Αθλητισμός και άνθρωπος

Θα ήθελα μέσα από αυτή την ανάρτηση, να ευχαριστήσω προσωπικά έναν άνθρωπο, τον οποίο μέχρι λίγες μέρες πριν δεν γνώριζα, αλλά πλέον νιώθω σαν να τον γνωρίζω χρόνια, τον κ. Μυστρίδη Χρήστο, τον αγωνιστή αυτόν από τον Νομό Πιερίας. Είναι αξιοθαύμαστο και μεγάλη τιμή για εμάς, το πόσο ζεστά αγκάλιασε την διοργάνωση του 1ου ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 10 Κm στο ΦΙΛΩΤΑ, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του, στέλνοντας να αγωνιστούν ολοένα και περισσότερους αθλητές την Κυριακή 22-07-12.
Στο ξεκίνημα αυτής της διαδρομής, ειλικρινά, δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση, δεν πιστεύαμε ότι θα δίναμε τέτοια χαρά στους αθλητές, αλλά τελικά η ιστορία δείχνει ότι οι αθλητές είναι πάνω από όλα άνθρωποι. Γεύονται την χαρά του αθλητισμού, πολλές φορές καταπονώντας το σώμα τους, αλλά καλλιεργώντας παράλληλα και τον νου, κρατώντας το υπέρτατο αγαθό του ανθρώπου που ακούει στο όνομα ΑΝΘΡΩΠΙΑ!
Χρήστο μου να είσαι πάντα καλά, να στέλνεις αγωνιστές όπου μπορείς, και να κρατάτε όλοι μαζί ψηλά τη σημαία, κάτι που το έχουμε ανάγκη τόσο πολύ στις μέρες μας.

                                                                              Σ' ε υ χ α ρ ι σ τ ώ

                                                                                                  spathatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου