ΔΕΙΤΕ: Πώς ήταν και πώς έγινε ο Robert Pattinson!

Τις αλλαγές στο look του Robert Pattinson από τις μέρες του Harry Potter μέχρι το «Twilight»....



και το χωρισμό του από την Kristen Stewart, ψάξαμε και σας βρήκαμε



O 26χρονος ηθοποιός, από τα νεαρά του χρόνια μέχρι σήμερα, έχει αλλάξει πολλά χτενίσματα, και στυλ.



Ξεκινάμε από το 2005, όπου ο Pattinson είναι μόλις 19 ετών! Πολύ διαφορετικός από τη σημερινή του εικόνα, «αμούστακος» σχεδόν, έχει σχετικά μακρύ μαλλί και φράντζα.







Το 2008 πάλι, η εικόνα του είναι εμφανώς αλλαγμένη. Το μαλλί του είναι πολύ πιο μακρύ σε σύγκριση με το 2005, ενώ έχει αφήσει και λίγα γένια, έχοντας ένα πιο άγριο look. Είναι η περίοδος που έχουν αρχίσει τα γυρίσματα του «Twilight» βλέπετε, και ο Pattinson έχει μπει για τα καλά στο mood του βρικόλακα.







Παρόμοιο με το 2008 είναι το look του και το 2009, αφού το μαλλί του είναι μεν μακρύ, αλλά πιο στιλιζαρισμένο, ενώ τα γένια του είναι εμφανώς μακρύτερα και περισσότερα, συγκριτικά με το 2008.







Το 2011 πάλι, βλέπουμε έναν «άλλο» Pattinson, πιο comme il faut, πιο στιλιζαρισμένο και clean cut. Με το μαλλί κοντοκουρεμένο και σηκωμένο ψηλά, το πρόσωπο του και το style του φαίνεται πιο «καθαρό».







Φτάνουμε στο σήμερα, και συγκεκριμένα στην περίοδο λίγο πριν μάθει πως η Stewart τον έχει απατήσει με τον σκηνοθέτη της. Όπως θα δείτε και στη φώτο που τα δυο τους είναι μαζί, ο Rob είναι επιμελώς ατημέλητoς, ενώ το μαλλί έχει επιστρέψει στην περίοδο του «Twilight».







Σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση, είναι ο νεαρός ηθοποιός, στη φώτο των περασμένων εβδομάδων, όπου οι παπαράτσι, τον τσάκωσαν να βγαίνει από το show του Jimmy Kimmel, όπου μίλησε πρώτη φορά για το χωρισμό του από την Stewart, λέγοντας πως «είμαι άστεγος».



Όπως θα δείτε κι εσείς, το look του έχει αλλάξει παράλληλα με τη διάθεση του, αφού το μαλλί του έχει μακρύνει πολύ στο πάνω μέρος, και τα γένια του είναι πολύ πιο μακριά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου