Ο αντίπαλος του gangman style με τα εκατομμύρια views!(video)

Θραύση κάνει ο αντίπαλος του Gangnam Style – ο πακιστανός ψαράς με τα εκατομμύριAν σας εκνεύριζε το Gangnam Style έχετε λόγους να χαμογελάσετε: η πρωτοκαθεδρία του απειλείται από ένα νέο βίντεο με τίτλο «Μισό κιλό ψάρια», του Πακιστανού Muhammad Shahid Nazir – που την άνοιξη είχε αποτύχει σε ακρόαση του X Factor.......

Μέσα σε περίπου είκοσι μέρες, περισσότερα από 13.700.000 άτομα έχουν δει το βίντεο του πακιστανού ψαρά που διάλεξε τον ευφάνταστο τίτλο One pound fish (μισό κιλό ψάρια). Ο Muhammad Shahid Nazir ζει στη Βρετανία και μέσα σε λίγες μέρες έγινε το νέο διεθνές φαινόμενο της μουσικής σκηνής που διακρίνεται στο youtube.
Ο Nazir γεννήθηκε στο Πακιστάν και μεγάλωσε ακούγοντας μουσική Bollywood και Punjabi,ενώ τραγουδούσε θρησκευτικούς ύμνους στο σχολείο του. Πριν μεταναστεύσει στη Βρετανία αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με μεταφορές. Έφτασε στο Λονδίνο με φοιτητική βίζα όμως γρήγορα εγκατέλειψε τις σπουδές του και άρχισε να εργάζεται στην ιχθυαγορά.
Τον Απρίλιο είχε προσπαθήσει να μπει στο ριάλιτι μουσικών ταλέντων X Factor, τραγουδώντας μάλιστα το One pound fish, αλλά απορρίφθηκε. Τον Νοέμβριο του 2012 ηχογράφησε το τραγούδι του και γύρισε το βίντεο κατορθώνοντας να τρελάνει το διεθνές κοινό. Αυτή τη στιγμή βέβαια βρίσκεται στο Πακιστάν αφού εξέπνευσε η βίζα του, ενώ η δισκογραφική του εταιρεία προσπαθεί να εξασφαλίσει μόνιμη βίζα για το νέο χρυσό αστέρι της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου