Αποσπάσματα σε βίντεο της ημερίδας Αθλητισμός-Τρέξιμο-Υγεία-Διατροφή του Σ.Δ.Ο.Ε Πτολεμαΐδας

Διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το Σ.Δ.Ο.Ε η ημερίδα με θέμα: Αθλητισμός-Τρέξιμο-Υγεία-Διατροφή εχθές Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού κέντρου Πτολεμαΐδας
. Στην Εκδήλωση μίλησαν με τη σειρά η Ειδική Καρδιολόγος Κοκάνη Ειρήνη, ο Ορθοπεδικός Θεοδουλίδης Νεοκλής, η Διατροφολόγος-Διαιτολόγος Βαϊκούση Ελένη και ο Ενδοκρινολόγος Παπαδόπουλος Ιωάννης.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρωταθλητής Ελλάδος & προπονητής μεγάλων αποστάσεων Παρμάκης Μιχάλης που με απλά λόγια επισήμανε βασικές θέσεις του για  τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής. Ακολούθησαν ερωτήσεις από το ακροατήριο που απαντήθηκαν από τον πρωταθλητή και τους υπόλοιπους ομιλητές. 
Να σημειώσουμε ότι η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρο ήταν κατάμεστη και ο Σύλλογος έμεινε πολύ ικανοποιημένος, όπως μιας διαμήνυσε ο Πρόεδρός του Στογιάννης Αθανάσιος. 
Είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι τους, διοργανωτές και ομιλητές και μακάρι το παράδειγμά τους να μιμηθούν όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι της χώρας.
Ακολουθούν αποσπάσματα των ομιλιών σε βίντεο. Οι πληροφορίες που δίδονται είναι πολύ σημαντικές και αφορούν τους πάντες και όχι μόνο τους αθλητές.

1 σχόλιο: