O Μαραθώνιος της Βοστόνης στιγματίστηκε...



Δυστυχώς αυτός ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο Μαραθώνιος της Βοστόνης που διεξήχθη σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου, στιγματίστηκε από βομβιστική ενέργεια και ενώ έφταναν προς τον τερματισμό οι τελευταίοι δρομείς.



Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αυτή τη στιγμή τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δύο ισχυρότατες εκρήξεις σημειώθηκαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ώρα Ελλάδας, κοντά στην γραμμή τραυματισμού. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες, δρομείς και επισκέπτες και στο σημείο επικρατεί πανικός.



Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, δεκάδες ασθενοφόρα και περιπολικά . Οι αρχές εξετάζουν την πιθανότατα να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η μία έκρηξη σημειώθηκε μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών και η περιοχή "χτενίζεται" από τις ειδικές μονάδες της αστυνομία και της αντιτρομοκρατικής.



Στον αγώνα συμμετείχαν και πάρα πολλοί Έλληνες. Ελπίζουμε να είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε νεότερα.


Έτσι πέρασε σε δεύτερη μοίρα και το αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης. Νικητές του αγώνα ήταν ο Αιθίοπας Lelisa Desisa (2:10:22) και η ΚενυάτισσαRita Jeptoo (2:26:25). 
Πηγή: runningnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου