Επιστολή Υποψήφιου Τοπικού Συμβούλου Φιλώτα Δεληγιαννίδη Βασίλειου

     Γεννήθηκα στις 11-7-1987 στο Φιλώτα και είμαι μόνιμος κάτοικος Φιλώτα.
    Αποφοίτησα από το Λύκειο Φιλώτα το 2005 και ακολούθως σπούδασα στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), απ' όπου αποφοίτησα το 2009.
     Εργάστηκα ως γυμναστής στο πρόγραμμα "Άθληση για όλους" της κοινωφελούς επιχείρησης του
Καποδιστριακού Δήμου Φιλώτα το 2010.
 
 Από τα φοιτητικά μου χρόνια ασχολήθηκα ενεργά με το χώρο της διαιτησίας χειροσφαίρισης, όπου και παραμένω μέχρι σήμερα, διευθύνοντας πλέον στην Α' εθνική κατηγορία.
    Υπήρξα για δέκα χρόνια αθλητής στίβου στο σωματείο Γ.Ε Πτολεμαΐδας-Αίολος Μακεδονίας, στο οποίο αποτελώ εδώ και δύο χρόνια προπονητή δρόμων.
     Εργάστηκα ως γυμναστής στο σωματείο Ε.Μ.Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ Φιλώτα το 2013 και είμαι προπονητής ακαδημιών χειροσφαίρισης στο σωματείο Μ.Π.Σ. Φιλώτα.
    Είμαι μέλος της οργανωτικής επιτροπής του δρόμου υγείας "Σολού Ντερέ" στην Τ.Κ. Φιλώτα καθώς και διοργανωτής του πανελλήνιου τουρνουά "Beach Handball Ναουμίδης" στην Τ.Κ Αγίου Παντελεήμονα.
     Είμαι πτυχιούχος αγγλικών και γερμανικών.
     Οραματίζομαι μια κοινωνία με περισσότερη αισιοδοξία και χαμόγελα από τα παιδιά και περισσότερη υπευθυνότητα από τους ενήλικες.  
     Συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης με το δημοτικό συνδυασμό του Κώστα Θεοδωρίδη "Με συνέπεια και στο αύριο", για το τοπικό συμβούλιο Φιλώτα.
     Με μεγάλη αγάπη προς τον τόπο που γεννήθηκα, θα προσπαθήσω να τον αναδείξω ως τόπο πολιτισμού, σεβασμού προς το περιβάλλον, και ανάπτυξης των υποδομών διαβίωσης.
     Ζητώ από εσάς συμπολίτες μου με αξιοπρέπεια την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας.
                                                                                                                                      Τηλ. 6944248606
                                                                                                                 e-mail: delbil2008@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου