ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΟΥΙΖ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ


ΦΙΛΩΤΕΙΑ 2018-ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΓΗΣ & ΟΥΡΑΝΟΥ


Το τελευταίο διαδικτυακό κουίζ που θα περιλαμβάνει ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών σε έξι διαφορετικές κατηγορίες είναι γεγονός. Η διάρκεια του κουίζ θα είναι από την Τετάρτη 10:30 μ.μ έως και το μεσημέρι του Σαββάτου 30-06 ακριβώς στις 12:00. Μετά καμία απάντηση δεν θα γίνει αποδεκτή. Ο κάθε παίχτης μπορεί να στείλει τη φόρμα μόνο μία φορά. Η δεύτερη θα ακυρώνεται αυτομάτως. 
Οι κατηγορίες που θα διαγωνιστείτε θα είναι οι εξής:
ΖΩΑ-ΦΥΤΑ-(ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ-ΜΝΗΜΕΙΑ)-ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ-ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΕΣ-ΚΟΥΙΖ
Αυτή τη φορά θα έχουμε την εξής ιδιαιτερότητα που κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό το παιχνίδι.
Ο πρώτος παίχτης που θα στείλει τις απαντήσεις, θα πάρει τον συντελεστή 1,7. Ο δεύτερος σε ταχύτητα τον συντελεστή 1,5, ο τρίτος 1,3, ο τέταρτος 1,2, και ο πέμπτος 1,1. Όλοι οι υπόλοιποι κανονικά το συντελεστή 1.
Αντιλαμβάνεστε ότι είναι μεν πολύ σημαντικό να απαντήσετε γρήγορα, κάτι βέβαια που μπορεί να αποβεί μοιραίο, εάν απαντάτε λανθασμένα.
Παράδειγμα: Ο Πρώτος Χ παίχτης απαντάει σωστά σε 18 από τις 24 ερωτήσεις και λαμβάνει 54 ΒΡ. Με βάσει τον συντελεστή 1,7 οι βαθμοί του θα γίνουν 91,8 ΒΡ
Ο δεύτερος παίχτης Ψ απαντά σε 20 ερωτήσεις και λαμβάνει 56 βαθμούς.Άρα με βάσει τον συντελεστή 1,5 θα έχει τελικά ΒΡ 84, άρα παραμένει δεύτερος.
Ο τρίτος παίχτης Ω απαντά σωστά σε 23 ερωτήσεις και λαμβάνει 72 ΒΡ. Με βάσει τον συντελεστή 1,3 συγκεντρώνει 93,6 ΒΡ και περνά στην πρώτη θέση.
Οι βαθμολογίες των νικητών θα είναι όπως και στο προηγούμενο κουίζ. Δηλαδή 7 ΒΡ ο πρώτος νικητής, 6 ο δεύτερος, 5 ο τρίτος, 4 ο τέταρτος και 3 ο πέμπτος. Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα λάβουν από 2 ΒΡ
Για να συνδεθείτε.με τη φόρμα και να παίξετε 

Καλή σας επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου