Θέσεις σε Κοζάνη, Κόρινθο, Ιωάννινα, Άρτα και Μακεδονία

Νέους συνεργάτες θα εντάξει στο δυναμικό της η Εταιρία Pharmathen Pharmaceuticals, η οποία αυτή τη στιγμή απασχολεί 800 εργαζόμενους, δηλώνοντας έτσι την ισχυρή θέση της στο χώρο των γενοσήμων (generic) φαρμάκων. Ειδικότερα η παραπάνω εταιρία θα προσλάβει άμεσα χειριστή παραγωγής (sapes), χειριστή συσκευασίας (sapes), R&D Formulation Research Scientist (Παλλήνη) και επιστημονικούς συνεργάτες για τις περιοχές: Κοζάνη, Κόρινθο, Ιωάννινα, Άρτα, Θεσσαλονίκη, Ημαθία και Πέλλα.
Οι υποψήφιοι για τις θέσεις επιστημονικών συνεργατών θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών στο χώρο της φαρμακευτικής επιστημονικής ενημέρωσης, δυναμική και ευχάριστη προσωπικότητα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ.
Η εταιρία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, επιπρόσθετη ιδιωτική ασφάλιση, αυτοκίνητο ΙΧ, καθώς και εταιρικό κινητό, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον και τέλος δυνατότητα για εξέλιξη και σταδιοδρομία.
Τα απαραίτητα προσόντα
Χειριστής παραγωγής
Εμπειρία σε ανάλογη θέση σε βιομηχανικό περιβάλλον από 2-5 έτη.

Χειριστής Συσκευασίας
Εμπειρία σε ανάλογη θέση σε βιομηχανικό περιβάλλον από 2-5 έτη.

Αναλυτής Χημικού εργαστηρίου - QC
Πτυχίο Χημικού και να είναι εξοικειωμένος με HPLC μεθόδους ανάλυσης

Αναλυτής μικροβιολογικού εργαστηρίου -QC
Πτυχίο Χημικού ή Βιολόγου και να έχει εμπειρία σε μικροβιολογικές αναλύσεις.

R&D Formulation Research Scientist
Πτυχίο Χημικού ή Φαρμακοποιού ή Χημικού Μηχανικού και 3-5 χρόνια προϋπηρεσία σε τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης φαρμακευτικής βιομηχανίας

R&D Research Scientist-Analyst
Πτυχίο Χημικού, μεταπτυχιακό τίτλο στην Αναλυτική Χημεία και 3-5 χρόνια προϋπηρεσίας σε τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν βιογραφικό στην Διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας μέσω κάποιας αγγελίας π.χ της Kariera.gr Επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για την αποστολή του βιογραφικού σας: http://www.kariera.gr/%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%95%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1/C7F3YJ6Y35W2DBY468X/Pharmathen/

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου