Ψάχνεις δουλειά Ελλάδα ή εξωτερικό;

Στα πλαίσια κίνησης ομογενών την πατρίδας μας, δημιουργήθηκε μια ιστοσελίδα στην οποία μπορούν επιχειρήσεις και ενδιαφερόμενοι εργαζόμενοι να δηλώσουν στην φόρμα για το θέμα που ενδιαφέρονται, διαλέγοντας τα αντίστοιχα πεδία. Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι: www.hireagreek.com και ήδη δεκάδες ενδιαφερόμενοι, επιχειρήσεις από Έλληνες στο εξωτερικό, αλλά και Έλληνες που ψάχνουν δουλειά άρχισαν να δηλώνουν τα στοιχεία τους και τις αιτήσεις τους αντίστοιχα.
Βέβαια ο λόγος που σας τα αναφέρουμε όλα αυτά δεν είναι μόνο για να βρείτε δουλειά στο εξωτερικό, αλλά διότι στη παραπάνω ιστοσελίδα μπορεί κάποιος να βρει εργασία που του ταιριάζει
πραγματοποιώντας την από το χώρο του. Η ραγδαία εξέλιξη του λογισμικού, του υλικιού των ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς και των τηλεπικοινωνιών έχει δημιουργήσει την προοπτική νέων μοντέλων εργασίας, όπως η τηλε-εργασία(teleworking). Σε περιβάλλον τηλεργασίας ο εργαζόμενος εργάζεται από κάποιο απομακρυσμένο σημείο από τους χώρους της επιχείρησης που τον μισθοδοτεί (συνήθως από το γραφείο του σπιτιού του), είτε για κάποιο τμήμα της εργασίας είτε για ολόκληρη την εργασία του. Ο εργαζόμενος κατά κανόνα πρέπει να χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό υπολογιστή και επικοινωνεί με τον εργοδότη μέσω Internet (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μέσω εταιρικού Extranet, τηλεφωνικά ή ακόμα και με τη χρήση κάμερας (web camera).
Αυτή η ιστοσελίδα δίνει την ευκαιρία σε Έλληνες ενδιαφερόμενους να βρουν μια εργασία που τους ταιριάζει και να προσληφθούν από επιχειρήσεις ομογενών του εξωτερικού και να εργαστούν με την μέθοδο της teleworking που προαναφέραμε.
Ευκαιρίες υπάρχουν πάντα. Αρκεί να τις αξιοποιούμε σωστά.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.hireagreek.com. Ακόμα και αν δεν ενδιαφέρει εσάς, μπορεί να ενδιαφέρει ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

                                                                                                          spathatos
Σημ. Στην πρώτη οθόνη θα σας ζητήσει να γίνετε μέλη για να μπορέσετε στην συνέχεια να περιηγηθείτε στους χώρους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου