Πρότυπη λήψη παραγγελιών για την διανομή πατάτας στην Κοζάνη, μέσω του πρώτου Αγροτικού Κοινωνικού Δικτύου Agroname.com.

Πρότυπη λήψη παραγγελιών για την διανομή πατάτας στην Κοζάνη, μέσω του πρώτου Αγροτικού Κοινωνικού Δικτύου Agroname.com.

Την αρχή έκανε ο Γεωργοκτηνοτροφικός συνεταιρισμός Αλιάκμων, αξιοποιώντας την δυνατότητα του πρώτου αγροτικού κοινωνικού δικτύου agroname.com, για την συλλογή των παραγγελιών που αφορούν στην διανομή πατάτας την προσεχή Κυριακή.  Οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει δυναμικά και οι χρήστες δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την ευχρηστία της πλατφόρμας παραγγελιών.
Επιπρόσθετα, το agroname.com δίνει την δυνατότητα σε ανάλογες δράσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα να δημιουργήσουν την δική τους διανομή και να ξεκινήσουν την συλλογή παραγγελιών, εύκολα και αποτελεσματικά.  Το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνουν μέλη του agroname.com και στην συνέχεια να αιτηθούν την άδεια να γίνουν διανομείς, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους.  Μόλις η αίτησή τους γίνει δεκτή, θα μπορούν πλέον γρήγορα και εύκολα να αναρτούν την δική τους διανομή και να ξεκινούν να συλλέγουν παραγγελίες.  
Το agroname.com αποτελεί το πρώτο αγροτικό κοινωνικό δίκτυο, που έχει ως στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των παραγωγών και την παροχή της δυνατότητας δικτύωσης με άλλους παραγωγούς, επιστήμονες και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα. 
Το Agroname.com δεν αποτελεί έναν απλό κατάλογο επαγγελματιών, αλλά είναι ο χώρος όπου όλοι οι επαγγελματίες του αγροτικού τομέα μπορούν να δραστηριοποιούνται και να αλληλεπιδρούν.
Εδώ ο κάθε παραγωγός, επιστήμονας ή εταιρία που δραστηριοποιούνται στο αγροτικό τομέα μπορούν να δημιουργήσουν το επαγγελματικό τους προφίλ και να αναζητήσουν άλλους παραγωγούς, να ανταλλάξουν ιδέες, να συμβουλευτούν επιστήμονες του χώρου τους, όπως γεωπόνους, κτηνιάτρους, γεωλόγους και άλλους ειδικούς  του ιδιωτικού αλλά και του δημόσιου τομέα.  Μπορούν επίσης να προωθήσουν αποτελεσματικά τα προϊόντα τους στα μέλη του δικτύου αλλά και στους επισκέπτες του. 
Το agroname.com αποτελεί ελληνική πρωτοβουλία, και παράλληλα παγκόσμια πρωτοτυπία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου