Τι θέλουν οι γυναίκες από τον ανδρικό πληθυσμό;

Οι άνδρες που πιθανόν αυτή τη στιγμή διαβάζετε το συγκεκριμένο κείμενο, πιθανόν να κρατάτε το κεφάλι σας ενώ προχωράτε σιγά, σιγά για να δείτε που θα καταλήξουμε. Κι αν υποστηρίζετε το γνωστό πυρ, γυνή και θάλασσα ίσως και να έχετε κάποιο δίκαιο, αλλά πάντα υπάρχει τρόπος για να φέρετε μια γυναίκα με το μέρος σας. 

Καταρχήν έρευνα του ελληνικού σεξολογικο ινστιτούτου έδειξε ότι οι απαιτήσεις των γυναικών είναι ανάλογες των δικών τους προσόντων.
Συγκεκριμένα, όσο πιο υψηλό είναι το βιοτικό επίπεδο μιας γυναίκας, όσο πιο μορφωμένη και καλλιεργημένη είναι, τόσο αυξάνονται και οι απαιτήσεις που έχει από τους άνδρες.
Επομένως, η γυναίκα σχηματίζει το προφίλ του ιδανικού συντρόφου, ο οποίος πρέπει να είναι:

1. Μορφωμένος. (Και λέμε εμείς: Στην εποχή μας είναι πολύ σημαντικό αφού η μόρφωση είναι το Α και το Ω).
2. Επαγγελματικά επιτυχημένος. (Και λέμε εμείς: Έτσι θα σας θαυμάζει και δεν θα θέλει να στρέψει το ενδιαφέρον της αλλού).
3. Μονογαμικός. (Και λέμε εμείς: Μην θεωρήσετε ποτέ μια γυναίκα δεδομένη ενώ εάν πραγματικά σας ενδιαφέρει τότε καλό είναι να μείνετε μαζί της και να μην κοιτάζετε δεξιά αριστέρα)
4. Οικονομική άνεση (Και λέμε εμείς: Για να μπορείτε να της προσφέρετε αυτά που θέλει)
5. Εμφανίσιμος (Και λέμε εμείς: Είναι το πρώτο στοιχείο που κοιτάζει πάντα μια γυναίκα)
6. Επικοινωνιακός (Και λέμε εμείς: Να αγαπάτε και να δείχνετε ενδιαφέρον για τις φίλες σας και όχι κάθε φορά που σας λέει να πάτε κάπου με την παρέα της να αλλάζετε συμπεριφορά)
7. Ώριμος (Και λέμε εμείς: Γιατί καμία γυναίκα δεν θέλει να μεγαλώνει ένα παιδί)
8. Καλή σεξουαλική ζωή (Και λέμε εμείς: Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο για να είναι υγιής μια σχέση που θέλετε να διαρκέσει)
9. Να αποπνέει αίσθημα ασφάλειας (Και λέμε εμείς: Να γνωρίζει ότι μπορεί να σας μιλήσει και να σας συμβουλευτεί για κάθε θέμα που την απασχολεί. Δηλαδή να είστε και ο ο σύντροφος και ο φίλος της). 
Πηγή: dolce.com
Και μια γυνακεία άποψη
Σήμερα απευθύνομαι στους άνδρες της παρέας! Η αλήθεια να λέγεται! Εμείς οι γυναίκες, δεν είμαστε και τα λιγότερο πολύπλοκα πλάσματα του πλανήτη! Μονίμως ακούω φίλους να βροντοφωνάζουν «Μα τι θέλετε πια εσείς οι γυναίκες;». Ισχύει.. είμαστε διαφορετικές από τους άνδρες, βρισκόμαστε σε διαφορετικό μήκος κύματος. Ίσως όμως, εκεί κρύβεται όλη η γοητεία της συνύπαρξης μας μαζί τους.
Συγκέντρωσα λοιπόν μια λίστα με 10 απλά πράγματα, τα οποία αντικειμενικά αρκούν για να κάνουν μια γυναίκα να νιώθει ικανοποιημένη!
1. Σεβασμός
Δείξε ότι σέβεσαι τις απόψεις της, την καριέρα της, τους φίλους της, το μυαλό και το σώμα της. Εννοείται πως δε σου λέω να συμφωνείς με οτιδήποτε πει, μα τουλάχιστον να σέβεσαι ότι έχει αναφαίρετο δικαίωμα να διαφέρει η άποψή της από τη δική σου. Με απλά ακολούθησε το χρυσό κανόνα: Να της φέρεσαι όπως θέλεις να σου φέρεται. Να είσαι δίκαιος, ειλικρινής, ευγενικός και διακριτικός.
2. Σεξ
Ναι αγαπάμε το σεξ! Εξερεύνησε μαζί της όχι μόνο τη μια πλευρά της κρεβατοκάμαρας, εκείνη που είναι το κρεβάτι, αλλά όλες, βγάζοντας την από το πρόγραμμα για καθιερωμένες δουλειές του σπιτιού. Θα ήταν ευτυχές να προσθέσεις επίσης, κάποιες ευχάριστες πινελιές όπως ένα μασάζ.. ή χάιδεψε της το κεφάλι.. σε ανύποπτο χρόνο, φίλα τη τακτικά όταν κάνετε έρωτα και σου εγγυώμαι.. θα εκπλαγεί ευχάριστα πρώτα εκείνη και μετά εσύ από τα αποτελέσματα!
3. Ρομάντζο
Άλλη μια βραδιά με DVD και χουχούλιασμα στον καναπέ. Ξέρεις πόσο εύκολα μπορείς να τη μετατρέψεις σε μια πολλά υποσχόμενη νύχτα, που θα της μείνει αξέχαστη; Ακόμα κι αν μένετε μαζί, ή είστε παντρεμένη, γυρνώντας από τη δουλειά, κάνε της έκπληξη, έτσι χωρίς λόγο, δώσε της ένα τριαντάφυλλο, άναψε κεριά, βάλε την αγαπημένη σας μουσική να γεμίσει το σπίτι.. Γύρνα πίσω τότε που απλά ήταν το κορίτσι σου.. Μικρές τέτοιες «ανάσες» μέσα στην καθημερινότητα, θα την κάνουν να πει απλά ότι βρήκε τον ιδανικό!
4. Χρόνος
Καταλαβαίνουμε πως η αγάπη δεν είναι μόνο φρού-φρού και αρώματα! Φρόντισε να της δείχνεις ωστόσο, ότι είναι η προτεραιότητά σου. Είναι το πιο σημαντικό από οποιοδήποτε φανταχτερό και απαστράπτον δώρο! Ακόμη, φρόντισε να «ελαφρύνεις» λίγο το βαρύ πρόγραμμά της, κερδίζοντας ποιοτικό χρόνο για τους δυο σας! Λόγου χάρη, εάν τύχει μια μέρα και γυρίσεις νωρίτερα από τη δουλειά, βγάλε από το πλυντήριο τα ρούχα ή πέταξε τα σκουπίδια χωρίς πρώτα να σου το έχει ζητήσει. Η ανταμοιβή σου θα είναι σίγουρα ένα τεράστιο φιλί!
5. Δείπνο
Οκ.. μπορεί να μην ξέρεις να βράσεις ούτε μακαρόνια (αν και δεν το πιστεύω.. έχει γίνει μόδα –ωραία- μόδα, να μαγειρεύουν οι άνδρες αραιά και που!).. όπως και να ‘χει προτίμησε μια εύκολη - ασφαλή λύση που θα βρεις στο σουπερ μάρκετ. Ξέρεις από αυτά που μπαίνουν στο φούρνο και εσύ απλά πρέπει να θυμηθείς να τα βγάλεις την κατάλληλη ώρα. Της αρέσει για τους ίδιους λόγους που θα σου άρεσε κι εσένα. Δείχνει φροντίδα, σκέψη και κατανόηση για την κουραστική μέρα που είχε!
6. Επικοινωνία
Όσο εσείς οπτικοί άλλο τόσο εμείς είμαστε ακουστικοί τύποι. Ξέρει ότι την αγαπάς, αλλά θέλει να το ακούει πιο συχνά. Μπορεί επίσης να είναι ανασφαλής. Θα ‘θελες να μην είναι αλλά.. αντιμετωπίζεται! Πες της πως είναι όμορφη.. τη βοηθά να νιώσει καλά. Επιπλέον εάν με τα λόγια την κάνεις να νιώσει σέξι, θα λειτουργήσει.. και πιο σεξουαλικά! Παρατήρησε και επιβράβευσε τη για μικρά πράγματα που κάνει, όσο αυτονόητα κι αν είναι, λόγου χάρη πόσο αστραφτερή είναι η μπανιέρα! Αναγνώρισε την προσπάθειά της..
7. Συνέπεια
Αυτό δε σημαίνει ότι είσαι βαρετός και προβλέψιμος. Αυτό σημαίνει να της δίνεις την αγάπη και την υποστήριξη που χρειάζεται. Γνωρίζοντας λοιπόν ότι εσύ επιθυμείς την ίδια συνέπεια που επιθυμεί κι εκείνη, της δίνεις την απαραίτητη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεται!
8. Δέσμευση
Ψυχική.. Άκουσέ την όταν σου μιλά. Δείξε της ότι είναι πολύτιμο για σένα να την έχεις κοντά σου, να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου. Πρόσεχε τα μικρά πράγματα.. θυμήσου λεπτομέρειες που την αφορούν.. παράδειγμα, αν δεν της αρέσει ο Nicolas Cage απέφυγε να πάρεις ταινία του.. Μην ξεχνάς οι γυναίκες.. αγαπούν τις λεπτομέρειες. Όλα αυτά λοιπόν δείχνουν με λίγα λόγια ότι δεν είναι απλά μια γκόμενα.. είναι σημαντική για σένα και δε φοβάσαι να «δεσμευτείς» μαζί της
9. Χιούμορ & Ταπεινοφροσύνη
Αυτά τα δυο πάνε χέρι- χέρι συνήθως. Δε μιλώ τόσο για την ικανότητά σου να αστειεύεσαι μαζί της ή να κάνεις διαρκώς πλάκες, όσο το να είσαι σε θέση να αυτοσαρκάζεσαι. Οι τύποι που παίρνουν μόνο πολύ σοβαρά τον εαυτό τους, «τραβούν» τους άλλους κάτω.. μάλλον τους καθιστούν μίζερους.
10. Πρόκληση
Να την παρακινείς και να την ενθαρρύνεις με απλά λόγια να πετύχει τους στόχους της, να αναπτυχθεί, να γίνει καλύτερη από το χθεσινό εαυτό της. Μελέτες δείχνουν πώς οι σύντροφοι που δεν υποστηρίζουν τις κακές συνήθειες ο ένας του άλλου είναι πιο ευτυχισμένοι από τους υπόλοιπους!
Ο παραπάνω «δεκάλογος», νομίζω βρίσκει σύμφωνες όλες τις ομόφυλες μου.. Είμαι βέβαιη – αν κρίνω και από τον εαυτό μου- αμέσως τώρα θα μπορούσα να σου προσθέσω άλλα δέκα.. έτσι χωρίς σκέψη.. αλλά πίστεψέ με.. ό,τι κι αν λέμε με αυτά θα είμαστε ικανοποιημένες και το βασικό.. εσύ θα έχεις δίπλα σου μια χαμογελαστή γυναίκα και θα ξεχάσεις τι σημαίνει γκρίνια.(εντάξει ναι.. μην το παρακάνω.. θα ξεχάσεις τη συχνή γκρίνια ήθελα να πω!)
Πηγή: marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου