Τι θέλουν οι άνδρες από τον γυναικείο πληθυσμό;

Αυτό που θέλουν οι άντρες στη γυναίκα
Δεν είναι μυστικό. Αυτό που θέλουν οι άντρες από μία γυναίκα είναι το sex και η συντροφιά. Και, όταν ένας άντρας κάνει μία σχέση, θέλει η σύντροφος του να είναι ο ερωτικός και ο συναισθηματικός σύντροφος. Προκειμένου να καταλάβεις για έναν άντρα τι σημαίνουν αυτά τα δύο, προσπάθησε για λίγο να μην σκέφτεσαι σαν γυναίκα.
Συναισθηματικός σύντροφος : 
Θυμήσου, ο άντρας ψάχνει για συντροφιά και όχι ανταγωνισμό. Θέλει κάποιον με τον οποίο θα μπορεί να διασκεδάζει. Μία γυναίκα που να μπορεί, όπως ακριβώς ένα σκυλάκι, να τον αποδέχεται χωρίς να τον επικρίνει.
  • Οι γυναίκες έχουν πολλές κολλητές συνήθως με τις οποίες μοιράζονται όλα τα μυστικά. Οι άντρες είναι πιο κλειστοί και σπάνια έχουν κολλητούς φίλους με την παραπάνω έννοια. Όπως ένας κολλητός φίλος, πρέπει να ακούς τις ιστορίες του, να γελάς με τα αστεία του και να τον ανεβάζεις για τα προσόντα του αντί να τον υποβιβάζεις για τα μειονεκτήματα του.
  • Κάντον να καταλάβει ότι μπορεί να στηρίζεται επάνω σου και ότι θα βρίσκεσαι δίπλα του αν σε χρειαστεί.
  • Στους άντρες αρέσει να μιλούν για τον εαυτό τους. Άνοιγε του λοιπόν συζήτηση για θέματα που θα του δώσουν την ευκαιρία να μιλήσει για τον ίδιο και τα κατορθώματα του.
  • Θέλεις να προσελκύσεις έναν άντρα; Μην προσπαθείς να τον εντυπωσιάσεις. Άσε να σε εντυπωσιάσει ο ίδιος. Κάντου ερωτήσεις που του δίνουν την ευκαιρία να προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει. Μην κρυφογελάς και άσε να πιστεύει ότι τα έχασες από τα προσόντα του.
:
Ερωτικός σύντροφος
Το sex έχει πρώτη θέση στο μυαλό ενός άντρα. Συχνά είναι πάνω από το συναίσθημα και τη λογική. Γι' αυτό προσπάθησε να καταλάβεις το μυαλό και τη φαντασία του.
  • Οι άντρες έχουν πολλές φαντασιώσεις. Και καθώς είναι συνήθως «οπτικοί» τύποι, θα πρέπει να κεντρίσεις τη φαντασία του οπτικά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό σε έναν άντρα από μία γυναίκα που έχει αυτοπεποίθεση, αλλά είναι και ευάλωτη, πάντα όμως είναι «γυναίκα»! Οι άντρες ελκύονται περισσότερο από τη στάση μίας γυναίκας και λιγότερο από την ομορφιά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είσαι καλλονή μπροστά του.
  • Ο λόγος που στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση είναι ότι τους βγάζουν από μέσα τους το ρόλο του κυνηγού. Οι άντρες λατρεύουν το κυνήγι (άλλο αν καταπιέζονται στις μέρες μας) και στις γυναίκες με αυτοπεποίθηση αρέσει να τρέχουν από πίσω τους. Άσε λοιπόν να σε κυνηγήσει. Μόνο πρόσεξε να το κάνεις αργά και με ύφος. Με απλά λόγια, μην τον αφήσεις μία ώρα να σε κυνηγήσει και μετά πέσεις με τα μούτρα πάνω του. Άστον να μπορεί να δοκιμάσει το γλυκό αλλά να μην μπορεί να το φάει.
  • Οι άντρες αγαπούν την πρόκληση και γι' αυτό φρόντισε να είσαι προκλητική στις κινήσεις σου, στο ντύσιμο σου, στη συμπεριφορά σου. Πως γίνεται αυτό ; Απλά :
    • Γίνε παιχνιδιάρα
    • Βγάλε τον αισθησιασμό που διαθέτεις
    • Διόρθωσε το ντύσιμο, το βάψιμο, φόρεσε και το πιο σαγηνευτικό βλέμμα και γίνε σέξι.
    • Δείξε ότι πιο πονηρό διαθέτεις
    • Να είσαι συγκρατημένα διαχυτική
    • Πάντα να είσαι γυναίκα!
Βέβαια, ίσως σκεφτείς ότι αν τα κάνεις όλα αυτά θα πέσεις πολύ στα μάτια του άντρα.Δεν είναι καλύτερο όμως να τα κάνεις αν πρόκειται να τον έχεις στο χέρι σου;
Πηγή: onlylove.gr
Σχέσεις: Τι θέλουν οι αντρες από τις γυναικες ; Πώς θα γίνετε η τέλεια γυναίκα για εκείνον αποφεύγοντας όλες τις λάθος κινήσεις από την αρχή
Κάθε γυναίκα θέλει να είναι μοναδική για τον άντρα που θέλει. Ωστόσο, αυτό είναι συνήθως γνωστό ως ένα άπιαστο όνειρο για τις περισσότερες γυναίκες σε όλη την υφήλιο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν γνωρίζουν τι ακριβώς θέλουν οι άνδρες από εκείνες. Πολλές γυναίκες έχουν καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες αλλά τελικά συνειδητοποίησαν ότι προσπαθώντας να μάθουν τι ακριβώς θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που ένας δυνατός γρίφος που δύσκολο θα λυθεί.

Όταν είσαι τρελά ερωτευμένη με έναν άντρα, τότε θέλετε να έχετε την πλήρη και αμέριστη προσοχή, αγάπη και θαυμασμό του. Θέλετε ο άντρας σας να αισθάνεται καλά μαζί σας. Γι’ αυτό, πρέπει να καταλάβετε τι ψάχνουν οι άνδρες σε μια γυναίκα. Εδώ είναι συνήθως που υπάρχει το πρόβλημα. Οι γυναίκες συχνά αδυνατούν να καταλάβουν τι θέλουν οι άνδρες ακριβώς από μια γυναίκα επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και λειτουργούν συναισθηματικά με διαφορετικό τρόπο.

Λοιπόν, αυτό ισχύει μέχρι ενός σημείου.

Η ιδέα της ομορφιάς και της ιδανικής γυναίκας μπορεί να διαφέρουν από το ένα άτομο στο άλλο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά και ορισμένα πράγματα όπου οι περισσότεροι άνδρες βρίσκουν ελκυστικά στις γυναίκες.


Παρακάτω φαίνεται τι είναι αυτό που ένας άντρας μπορεί να βρίσκει ελκυστικό σε μια γυναίκα, ανεξάρτητα από την καταγωγή του, την κοινωνική του τάξη, το θρήσκευμα, την εθνικότητα και την ατομικότητα.
- Ανεξαρτησία: Οι άνδρες ψάχνουν αυτό το χαρακτηριστικό στις γυναίκες. Οι άνδρες θέλουν τις γυναίκες τους για να είναι ικανοποιημένες από τη ζωή τους. Δεν θέλουν τη γυναίκα τους να έχει πολύ υψηλές προσδοκίες για να είναι ευτυχισμένη. Εάν θέλετε να προσελκύσετε τον άντρα που επιθυμείτε, τότε είναι σημαντικό να του παρουσιάσετε πόσο ικανή είστε και ότι μπορείτε να κάνετε τα περισσότερα από τα πράγματα στη ζωή σας, μόνη σας.

Τότε ο άντρας αυτός θα σας βρει ιδιαίτερα ακαταμάχητη μόλις του δείξετε πόσο αυτοπεποίθηση έχετε για τον εαυτό σας αλλά και πόσο ανεξάρτητη είστε.
- Προσωπικότητα:

Ένας άντρας βρίσκει την προσωπικότητα ως ένα από τα ελκυστικότερα πράγματα σε μια γυναίκα. Οι περισσότερες γυναίκες σκέφτονται ότι οι άνδρες αγαπούν μια σταθερή γυναίκα, στερεότυπο. Εντούτοις, η αλήθεια είναι ότι οι άνδρες θα ψάχνουν πάντα για μοναδικές ιδιότητες στην προσωπικότητα μιας γυναίκας. Πρέπει να είστε ο εαυτός σας και όχι η απομίμηση μιας οποιασδήποτε άλλης γυναίκας εάν θέλετε πραγματικά να κερδίσετε την αγάπη και τον ειλικρινή θαυμασμό από τον άντρα που σας ενδιαφέρει.  
- Προσωπικές απόψεις:
Αν νομίζετε ότι ένας άντρας θα σας βρει πιο ελκυστική αν συμφωνείτε μαζί του κάθε φορά, ακόμα και αν έχετε διαφορετική άποψη, τότε πραγματικά έχετε λάθος. Θα πρέπει να εκφράσετε τον αληθινό εαυτό σας, και να εκφράσετε τις απόψεις σας προκειμένου να προσελκύσετε έναν άντρα. Θα πρέπει να έχετε τις δικές σας απόψεις και αξίες.

Παραμείνετε σε αυτές, εκφράστε τις και υποστηρίξτε τις όπου θεωρείτε πως είναι απαραίτητο, αλλά μην σιωπήσετε όταν διαφωνείτε. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε το σεβασμό και την εκτίμηση από τον άντρα που σας ενδιαφέρει.
- Η ζήλια και ο ανταγωνισμός δεν βοηθάνε:
Πραγματικά πιστεύετε ότι ένας άντρας θα σας βρει πιο ελκυστική εάν εμφανίσετε έντονη ζήλια ή ανταγωνισμό προς μια άλλη γυναίκα που τον διεκδικεί επίσης; Αν ναι, τότε δεν θα είστε επιτυχής στον αγώνα για να κερδίσετε τον άντρα αυτό μακροπρόθεσμα. Να θυμάστε ότι η ζήλια δεν έχει θέση σε μια σχέση.

Όταν εκφράζετε τη ζήλια σας, μοιάζετε περισσότερο αβοήθητη. Αυτό συνήθως «ξενερώνει» πολύ εύκολα τους άντρες. Οπότε μην αφήσετε ποτέ το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να δει ότι ζηλεύετε άλλες γυναίκες που είναι δίπλα του, συναδέλφους ή φίλες του. Παραμείνετε γεμάτη αυτοπεποίθηση για τα ταλέντα και τη μοναδική προσωπικότητά σας. Αυτό θα καταστήσει την προσωπικότητά σας πιο ελκυστική. Θα τον δείτε επίσης να έρχεται ακόμα πιο κοντά σας.
Ακολουθώντας όλες τις παραπάνω συμβουλές μας θα σας επιτρέψουν να προσελκύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πολύ πιο γρήγορα και άμεσα. Θα τον ξετρελάνετε και σύντομα θα είναι στην αγκαλιά σας.
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου