"Κάντε διακοπές στην Ελλάδα για να τη σώσουμε"

"Κάντε διακοπές στην Ελλάδα για να τη σώσουμε"

Το περιοδικό "Time" προτρέπει τους Αμερικανούς τουρίστες να επισκεφτούν το καλοκαίρι την Ελλάδα. "Η κίνηση αυτή θα λειτουργήσει ως διέξοδο για τη χώρα", σημειώνει το άρθρο. Συρρέουν οι Ελβετοί τουρίστες (Pic)
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ελλάδα, ένα χρόνο μετά το πακέτο στήριξης που έλαβε από την ΕΕ και το ΔΝΤ βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο, απειλείται με πτώχευση, όπου ακόμα και οι Γερμανοί, που "ορκίζονταν" να μην δώσουν ξανά ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα, προτιμούν να συνδράμουν ξανά, παρά να αφήσουν την «πεινασμένη» Αθήνα να πτωχεύσει.
Το δημοσίευμα αναρωτιέται με ποιον τρόπο θα μπορούσε η Ελλάδα να αποπληρώσει τα χρέη της, δεδομένης της έλλειψης ανάπτυξης, της ανεργίας και της ανάγκης για συνεχείς πιστώσεις. "Η απάντηση για τώρα είναι μία: Τουρισμός" αναφέρει ο συντάκτης του άρθρου.
Ellada-Greece-Hellas-Ελλάδα-Ελλάς
Ο τουρισμός αντιπροσωπεύει σχεδόν το 15-20% του ΑΕΠ της αναφέρει το δημοσίευμα, συνεχίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση, εκτός από τις νέες διαπραγματεύσεις δεκάδων δισ. με τους διεθνείς δανειστές της, κατήργησε πολλά εμπόδια στην τουριστική βιομηχανία, όπως επιπλέον φόρους και τέλη αεροδρομίου, με σαφή στόχο να προσελκύσει περισσότερο κόσμο, αφού γνωρίζει ότι είναι η μόνη λύση.
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου