Super προσφορές!!!

ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
Super ευκαιρία ενεργοποίησης του κωδικού σας στον κατάλογο 1.

Εκτελέστε παραγγελία στον κατάλογο 1 και κερδίστε χωρίς κλήρωση δώρα για να χαρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου:

  • Με αγορές οποιουδήποτε ποσού πάνω από ένα €υρώ: συμβολικό δωράκι.
  • Με αγορές πάνω από 40 €υρώ: ανδρικό ή γυναικείο άρωμα.
  • Με αγορές πάνω από 80 €υρώ: Γυναικείο Άρωμα Mirage Edt αρχικής αξίας 33 €υρώ.
  • Με αγορές πάνω από 60 €υρώ και εγγραφή ενός μέλους κάτω από την γραμμή σας: Ανδρικό άρωμα Tycoon Edt αρχικής αξίας 37 €υρώ που θα συνοδεύεται από το Αντιιδρωτικό Αποσμητικό Roll-on Tycoon αρχικής αξίας 6,50 €υρώ.
    • Στους καταλόγους 1 και 2
  • Στο πρώτο μέλος που θα κάνει αγορές πάνω από 60 €υρώ και εγγραφή τριών μελών στους καταλόγους 1 ή 2 κάτω από τη γραμμή του, που θα κάνουν με τη σειρά τους αγορές και στους δύο καταλόγους 1 και 2 πάνω από 40 €υρώ ο καθένας: Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στο Άγκιστρο Σερρών για χαμάμ, στην εκδρομή που θα διοργανωθεί από εμάς στα μέσα Μαρτίου με αρχές Απριλίου αξίας 65 €υρώ (προπληρωμένη κράτηση).
Σημ.: Στο κάθε μέλος θα δοθεί το δώρο του επιτευγμένου στόχου που θα επιλέξει ο ίδιος μετά τη λήξη του καταλόγου 2 στις 03/02/2013. Δηλαδή μπορεί να κάνει χρήση ένα μικρότερο στόχο.
Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε κατά την πρώτη σας παραγγελία ή κατά την επαφή μας με υποψήφιο μέλος για περισσότερες διευκρινήσεις και αποφυγή λαθών στο 6977037884..

ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ
Τρελές προσφορές στον 1 κατάλογο
  • Με αγορές οποιουδήποτε ποσού πάνω από ένα €υρώ (χωρίς κλήρωση): Συμβολικό δωράκι.
  • Με αγορές πάνω από 40 €υρώ (με κλήρωση): Χειροποίητο πανέμορφο γυναικείο βραχιόλι.
  • Με προσωπικές αγορές πάνω από 80 €υρώ ή συγκεντρωτικές αγορές του δικτύου σας (μαζί με εσάς) πάνω από 240 €υρώ  και εγγραφή ενός μέλους (με κλήρωση): Γυναικείο Άρωμα Mirage Edt αρχικής αξίας 33 €υρώ
Τρελές προσφορές στους καταλόγους 1 και 2
  • Με προσωπικές αγορές πάνω από 120 €υρώ ή συγκεντρωτικές αγορές του δικτύου σας (μαζί με εσάς) πάνω από 320 €υρώ στον κατάλογο 1 και εγγραφή δύο μελών στους καταλόγους 1 ή 2 (με κλήρωση): Ανδρικό άρωμα Tycoon Edt αρχικής αξίας 37 €υρώ που θα συνοδεύεται από το Αντιιδρωτικό Αποσμητικό Roll-on Tycoon αρχικής αξίας 6,50 €υρώ.
  • Στο πρώτο μέλος (όχι από τα νέα μέλη) που θα κάνει αγορές πάνω από 60 €υρώ και εγγραφή τριών μελών στους καταλόγους 1 ή 2 κάτω από τη γραμμή του, που θα κάνουν με τη σειρά τους αγορές και στους δύο καταλόγους 1 και 2 πάνω από 40 €υρώ ο καθένας: Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στο Άγκιστρο Σερρών για χαμάμ, στην εκδρομή που θα διοργανωθεί από εμάς στα μέσα Μαρτίου με αρχές Απριλίου αξίας 65 €υρώ (προπληρωμένη κράτηση)
  •  Σημ.: Στο κάθε μέλος θα δοθεί το δώρο του επιτευγμένου στόχου που θα επιλέξει ο ίδιος μετά τη λήξη του καταλόγου 2 στις 03/02/2013. Δηλαδή μπορεί να κάνει χρήση ένα μικρότερο στόχο.
Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για περισσότερες διευκρινήσεις και αποφυγή λαθών στο mobile 6977037884.

Όλες οι παραπάνω προσφορές είναι για το δίκτυό μας και δεν έχουν καμία σχέση με τις τυχόν προσφορές και κέρδη που επίσημα δικαιούστε από την εταιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου