ΦΙΛΩΤΕΙΑ 2018- ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Με μεγάλη ικανοποίηση σας ενημερώνω ότι φέτος, με την παρότρυνση και τη σύμφωνη γνώμη και των επτά συλλόγων του Φιλώτα, αποφασίστηκε να διοργανωθούν παραδοσιακά αγωνίσματα και παιχνίδια δεξιοτήτων, για δύο ολόκληρους μήνες, όπως και πέρυσι δηλαδή, ΚΑΙ για ενήλικες, με τίτλο "ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΗΣ & ΟΥΡΑΝΟΥ".
Τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν από την Κυριακή 06 Μαΐου 2018 έως και την Κυριακή 01 Ιουλίου 2018, όπου θα γίνει ο τελικός.
Τα αγωνίσματα θα χωριστούν σε 8 πίστας και 8 ψυχαγωγικά.
Τα παιχνίδια πίστας θα γίνονται κάθε Κυριακή στις 10:30, ενώ τα ψυχαγωγικά σε μία καθημερινή η οποία θα οριστεί από τους ίδιους τους αθλητές που θα επιλεγούν, στις 08:30 μ.μ. Οι χώροι διεξαγωγής που θα είναι αρκετοί και διαφορετικοί (τουλάχιστον 6), θα ανακοινωθούν στην πορεία, στους παίχτες που θα επιλεγούν, αλλά όλοι τους στο Δημοτικό Διαμέρισμα Φιλώτα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες των Δήμων Αμυνταίου και Πτολεμαΐδας. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός, θα μπορεί να επιλεχθούν αγωνιζόμενοι και από άλλες όμορες περιοχές.
Οι αθλητές που θα επιλεχθούν θα είναι 26, 13 άνδρες και 13 γυναίκες, που θα πρέπει να έχουν ηλικία 18+. Παίζοντας θα συγκεντρώνουν βαθμούς (BONUS POINT), κυνηγώντας μία θέση στην εξάδα του τελικού. Δε θα υπάρχουν αποχωρήσεις αθλητών, παρά μόνο εκούσιες. Σε αυτήν την περίπτωση τη θέση τους θα παίρνουν οι αναπληρωματικοί.
Οι ενδιαφερόμενοι θα συμπληρώσουν και θα καταθέσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής ΠΑΤΉΣΤΕ ΕΔΩ


μέχρι την Κυριακή 29 Απριλίου 2018. Ορίστηκε συμβολικό ποσό συμμετοχής 10,00€ ανά αθλητή για τα λειτουργικά έξοδα και το ποσό αυτό θα κατατεθεί ΜΟΝΟ μετά την οριστική επιλογή των παιχτών και όχι νωρίτερα. Τα έπαθλα των νικητών και των συμμετεχόντων θα ανακοινώνονται την εκάστοτε εβδομάδα των αγωνισμάτων.
Ο τελικός νικητής θα λάβει μια δωροεπιταγή για αγορά αθλητικού υλικού (π.χ. παπούτσια). Η αξία της επιταγής θα ανακοινωθεί στην έναρξη των παιχνιδιών την Κυριακή 6 Μαΐου, όπως φυσικά και όλες οι επιπλέον λεπτομέρειες.
Γραπτές λεπτομέρειες για τα αγωνίσματα θα λάβουν οι αθλητές, μετά την οριστική ανακοίνωση των επιλεχθέντων και μόνο αυτοί. Μπορείτε, όμως, να ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικό θέλετε, στα τηλέφωνα 6977037884 & 2463042121 (ΡΑΝΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ).
Σε κάθε περίπτωση, κανένας αθλητής δεν μπορεί να επιλεχθεί, ακόμα και εάν έχει δηλώσει προφορικά την επιθυμία του να συμμετάσχει, εάν δεν έχει καταθέσει στους διοργανωτές την ειδική φόρμα.
Τονίζουμε ξανά ότι η Εκδήλωση είναι συνδιοργάνωση όλων των Συλλόγων και εντάχθηκε στα πλαίσια των ΦΙΛΩΤΕΙΩΝ 2018.


Ράντογλου Δημήτρης

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: F.C ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ - Π.Α.Σ ΦΙΛΩΤΑ - ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΤΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΙΛΩΤΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΦΙΛΩΤΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΗΤΟΜΜΕΝΩΝ ΦΙΛΩΤΑ & Α.Σ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ-ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ VOLLEYBALL

Την επίβλεψη και την παρουσίαση των παιχνιδιών έχει ο ΡΑΝΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου