ΒΡΑΒΕΙΑ ΒΙΒΛΙΩΝ PUBLIC 2018- ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ...

Αγαπητοί μου φίλοι και λατρεμένοι συγγενείς σε όλη την υφήλιο:
 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
Παίρνω το θάρρος, να σας παρακαλέσω να μου αφιερώσετε 2 λεπτά απ’ το χρόνο σας, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια ανάδειξης του νέου μου μυθιστορήματος.
Με μεγάλη μου χαρά σας γνωστοποιώ ότι μπήκε στα υποψήφια βιβλία για βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό του PUBLIC. Εφόσον θέλετε να το στηρίξετε εφαρμόστε τα εξής 4 βήματα:
  • ·         Κλικ στον σύνδεσμο εδώ. Θα εμφανιστεί η σελίδα ψηφοφορίας του PUBLIC στην κατηγορία Ελληνικό Μυθιστόρημα που ανήκει το βιβλίο όπου φαίνονται: Το εξώφυλλό του, ο τίτλος του: «ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ» και το όνομα του συγγραφέα: ΡΑΝΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.
  • ·         Κλικ στο κουμπί «καταχώρηση ψήφων», ακριβώς κάτω από αυτά.
  • ·         Κλικ στο πορτοκαλί κουμπί «Ολοκλήρωση». Επιβεβαιώνετε έτσι την ψήφο σας.
  • ·         Στο τελευταίο βήμα μπορείτε να γράψετε το ενεργό e-mail σας και να πατήσετε το πορτοκαλί κουμπί υποβολή> ή απλά να διαλέξετε απευθείας το χρώματος μπλε κουμπί «ή μέσω facebook>».

Και στις δύο περιπτώσεις χρειάζεται η τελική επιβεβαίωση. Εάν ψηφίσατε μέσω του e-mail σας, έχετε λάβει ήδη ένα μήνυμα στα εισερχόμενά σας (σπάνια στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία [spam]). Απλά το ανοίγετε και επιβεβαιώνετε ότι πήρατε μέρος στο διαγωνισμό PUBLIC. Τόσο απλά! Το ίδιο περίπου συμβαίνει και με τη διαδικασία μέσω facebook. Επιβεβαιώνετε και… έτοιμο!!!
To share στο facebook είναι προαιρετικό!
Thanks a lot!!!
Σημ.: Θυμηθείτε ότι μπορείτε να ψηφίσετε τόσες φορές, όσα είναι και τα ενεργά σας e-mails!



Ο χρόνος ψηφοφορίας είναι έως 21/04/2018.

ΡΑΝΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου