ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ "ΓΗΣ & ΟΥΡΑΝΟΥ"

Έγινε η έναρξη των παιχνιδιών με ενθαρρυντική προσέλευση των παιδιών, με την Έκτη Τάξη να έχει τα πρωτεία και το μεγαλύτερο πλήθος των παιδιών. Οι μικροί μας φίλοι κατέλαβαν το πάρκο της Αγίας Παρασκευής στο Φιλώτα με πλούσια διάθεση, ζωντάνια και μέγιστο ενθουσιασμό.
Δημιουργήθηκαν οι δύο ομάδες κατόπιν επιλογών των ίδιων των παιδιών, μετά

βέβαια από ισχυρές διαβουλεύσεις και επίμονες αλλά και υπομονετικές διαπραγματεύσεις που περιέκλειαν έντονο ενδιαφέρον και αγωνία.
Τα ονόματα των δύο ομάδων είναι: ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ & ΚΕΡΑΥΝΟΙ και το πλήθος των  αθλητών μέχρι στιγμής είναι από 11 άτομα η κάθε μία.
Η πρώτη νίκη στο ομαδικό άθλημα που έγινε πήγε στην ομάδα των κεραυνών.
Εννοείται ότι όσα παιδάκια έλειπαν σήμερα ή θα γραφτούν έως την Παρασκευή 4 Μαΐου θα ενταχθούν και αυτά κάτω από κάποια ομάδα, αλλά σύμφωνα με τη δική μου κρίση και επιλογή, για να υπάρξει ισορροπία μεταξύ των ομάδων.


Για όσους διαβάζουν για πρώτη φορά τις πληροφορίες αυτές, να σας διευκρινίσω ότι οι αγώνες γίνονται στα πλαίσια των ΦΙΛΩΤΕΙΩΝ 2018 κατά τους οποίους θα πραγματοποιηθούν παραδοσιακά αγωνίσματα και παιχνίδια δεξιοτήτων για τους μικρούς μας φίλους. 
  • Οι ηλικίες των παιδιών που μπορούν να συμμετέχουν είναι 9 έως 13 ετών, δηλαδή να πηγαίνουν σήμερα στην Τρίτη τάξη του Δημοτικού έως και Α' τάξη του Γυμνασίου.
  • Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και τα παιχνίδια θα γίνουν εντελώς δωρεάν από εμένα όπως κάθε χρόνο.
  • Οι γονείς/κηδεμόνες πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν την παρακάτω φόρμα συμμετοχής (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) μέχρι την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018. 
  • Ακόμα και για τα παιδιά που γράφτηκαν και έπαιξαν σήμερα Κυριακή 6 Μαΐου 2018 και δεν έχουν συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα πρέπει να το κάνετε οπωσδήποτε, διότι θα θεωρηθεί άκυρη η συμμετοχή τους.
  • Θα λαμβάνετε συχνά πληροφορίες που αφορούν τόπο, χρόνο, βαθμολογίες, έκτακτους διαγωνισμούς!


ΡΑΝΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για να συμπληρώσετε την αίτηση-δήλωση ως γονέας ή κηδεμόνας, παρακαλώ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου