ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ & ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ






Κ.





ΘΑΝΑΣΗΣ







ΣΤ





8
Χ. Δημητρης_Ραφαηλ
Ε 7
Π. Ευδοκία ΣΤ 6
Σ. Μαργαρίτα ΣΤ 6
Κ.  Στέλλα  Ε 6
Κ.  Σταυρούλα  Γ 6

Η χθεσινή συμμετοχή, το πάθος, η δυναμική, η ζωηρότητα και όλα τα υπόλοιπα που χαρακτηρίζουν τα παιδιά, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου. Οι καινούριες εγγραφές που έγιναν εκτός από τη χαρά, έφεραν μαζί τους και μια μικρή αναστάτωση της τελευταίας στιγμής που καθυστέρησε την έναρξη του παιχνιδιού κατά τουλάχιστον 20 λεπτά.
Εύλογο ήταν λοιπόν να ξεφύγουμε από το χρόνο μας, κάτι για το οποίο ζητούμε ταπεινά συγνώμη από τους γονείς που περίμεναν υπομονετικά.
Έτσι λοιπόν, μετά και από τους δύο πρώτους αγώνες των μικρών μας φίλων, σας ανακοινώνω όπως έχω υποσχεθεί τους έξι πρώτους μέχρι στιγμής, με βάσει τη βαθμολογία τους από τις παρουσίες τους στους αγώνες και τις όποιες νίκες τους.
Να σας θυμίσω ότι οι έξι πρώτοι στη λήξη της Α' φάσης θα περάσουν στην τελική φάση που θα γίνει 01 Ιουλίου 2018.

Καλή συνέχεια για όλους μας. Θυμίζω πως σήμερα είναι η αναμέτρηση στα παιχνίδια του ουρανού, στις 08:00 μ.μ. στο γνωστό χώρο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσα παιδιά γράφτηκαν σε μένα εχθές και κάποια κατά τις προηγούμενες ημέρες που δεν έχουν δηλωθεί στην επίσημη φόρμα, παρακαλώ να δηλωθούν άμεσα, για να μην βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσουμε κάποιες συμμετοχές.
Για να συμπληρώσετε τη φόρμα [μόνο όσοι δεν την έχετε υποβάλλει] παρακαλώ πατήστε: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου