Φυσικές Ομορφιές Μαγικές εικόνες Άνοιξη στην Κύπρο

Φυσικές Ομορφιές
Μαγικές εικόνες
Άνοιξη στην Κύπρο


Η Άνοιξη είναι μια από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου. Τα αγριολούλουδα ανθίζουν και μας χαρίζουν μια ανεπανάληπτη ομορφιά. Ξ εχωριστή, μαγική. Τα λιβάδια είναι καταπράσινα και σίγουρα θεωρείται η εποχή του έρωτα και όχι άδικα.


Η Άνοιξη μας προσφέρει απλόχερα την ομορφιά της.  Μας προσφέρει μαγικές εικόνες και αυθεντική καταπράσινη ομορφιά που σίγουρα μόνο στην Κύπρο μπορεί κάποιος να την απολαύσει.




Η παραλία του Γκάβο Γκρέκο είναι από τις πιο γνωστές παραλίες στην Κύπρο. Βρίσκεται μεταξύ της Αγίας Νάπας και του Πρωτορά και προσελκύει αρκετούς τουρίστες και όχι μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.


Η Άνοιξη φημίζεται για την άγρια ομορφιά της. Τις μαργαρίτες και τα πολλά άλλα λουλούδια που μόνο αυτή την περίοδο μπορούμε να τα απολαύσουμε και να εκτιμήσουμε αυτό το θείο δώρο.


Η Άνοιξη θεωρείται η ομορφότερη εποχή του χρόνου και το αποδεικνύει μέσα από τις εικόνες που μας προσφέρει.


Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι πολύ συνηθισμένη όμως πολύ ξεχωριστή για όσους ζουν στην πόλη μακρία από την ύπαιθρο. Βέβαια, όσοι βρεθούν στον Πύργο της Πάφου πολύ πιθανόν να δουν άγρια κατσίκια να απολαυμβάνουν τους καρπούς της φύσης.


Λένε ότι μια εικόνα αξίζει 1000 λέξεις. Αυτή η φωτογραφία είναι από αυτές τις εικόνες που τα λόγια είναι περιττά. Η φύση ξέρει πως να μας θαμπώνει από την ομορφιά της.

Πηγή: mykypros.com

1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχει Πύργος της Πάφου ! Αν εννοείτε τον Πύργο Τηλλυρίας αυτό το χωριό ανήκει στην επαρχία Λευκωσίας .
    Υπάρχει και ο Πύργος Λεμεσού φυσικά .
    Φιλικά ΜΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή