7ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" 01-04-2012 και δηλώσεις αθλητών

Μια υπέροχη γιορτή του αθλητισμού που γέμισε με χαμόγελα τα πικραμένα χείλη χιλιάδων αθλητών, από όλη τη χώρα και από πολλές πολλές άλλες χώρες.
Ο spathatos βρέθηκε εκεί, στην πολύ πετυχημένη αυτή εκδήλωση, που περιείχε πολλά αγωνίσματα, όπως αυτό του μαραθώνιου, των 10.000 μέτρων καθώς και των 5.000 μέτρων. Ιδιαίτερη αίσθηση μας έκανε η τεράστια συμμετοχή των αθλητών και η ζωντάνια που τους διακατείχε. Μια ζωντάνια που έστελνε ένα βροντερό μήνυμα, προς όλους αυτούς που μας θέλουν τον τελευταίο καιρό με σκυμμένο το κεφάλι, πως είμαστε εδώ, δεν το βάζουμε κάτω, θα παλέψουμε όσο χρειαστεί και δεν θα γίνουμε υποχείριο κανενός.
Θα θέλαμε να στείλουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγωνισμάτων, καθώς και στους αθλητές που δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους, καθώς και μιαν ευχή του χρόνου να είμαστε διπλάσιοι, με διπλή χαρά και ζωντάνια και τα μισά προβλήματα.

Παρακάτω στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικά αποσπάσματα από τα αγωνίσματα που είχαμε την τύχη να ζήσουμε από κοντά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου