Μπάσκετ: Με κόσμο το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός

 Μπάσκετ: Με κόσμο το ντέρμπι ΠΑΟ Ολυμπιακός

Με την παρουσία των οπαδών του θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ (20/11).

Το ΑΣΕΑΔ μείωσε την ποινή των Πρασίνων από τέσσερις αγωνιστικές σε τρεις και με δεδομένο ότι ήδη οι πρωταθλητές έχουν δώσει τρία εντός έδρας παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι «αιωνίων» θα διεξαχθεί με γεμάτες εξέδρες.

Η αρχική ποινή του Παναθηναϊκού, μετά τους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 40 χιλιάδων ευρώ. Τον Ιούνιο οι Πράσινοι είχαν καταθέσει προσφυγή κατά της πρωτόδικης απόφασης, για μείωση τη ποινής και εν τέλει το ΑΣΕΑΔ περίπου πέντε μήνες αργότερα, αφού συγκροτήθηκε σε τμήματα, συνεδρίασε και αποφάσισε…
Με κόσμο και ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠανιώνιοΕπίσης, δικαιώθηκε και ο ΠΑΟΚ που θα δώσει το σαββατιάτικο (12/11) παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο με κόσμο στο κλειστό της Πυλαίας. Το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε την Παρασκευή να μειώσει και την δική του ποινή από τέσσερις σε τρεις αγωνιστικές (τις οποίες έχει ήδη εκτίσει), όπως και το πρόστιμο των 20.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό.
Μάλιστα, στον ΠΑΟΚ είχαν προνοήσει και θεώρησαν τα εισιτήρια του αγώνα, προτού ανακοινωθεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ με αποτέλεσμα, το Σάββατο να υποδεχτεί τους «κυανέρυθρους» με τον κόσμο στο πλευρό του που αναμένεται να σπεύσει στο κλειστό της Πυλαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου