Διαγωνισμός σπαζοκεφαλιών

Διαγωνισμός σπαζοκεφαλιών
Ξεκινάμε μίνι διαγωνισμό σπαζοκεφαλιών με διάρκεια επτά ημέρες από σήμερα 08-01-2012 έως και το Σάββατο 14-01-2012. Θα δημοσιεύουμε μία σπαζοκεφαλιά την ημέρα, αρχής γενομένης σήμερα Κυριακή, μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο.
Οι σωστές απαντήσεις θα βαθμολογούνται ως εξής: Η πρώτη σωστή αποστολή σχολίων για κάθε σπαζοκεφαλιά θα λαμβάνει 3 βαθμούς, η δεύτερη σωστή αποστολή σχολίων 2 βαθμούς ενώ η τρίτη 1 βαθμό. Οι υπόλοιπες σωστές αποστολές δεν θα βαθμολογούνται. Εννοείται ότι μπορείτε να αποστέλλετε απαντήσεις και για προηγούμενες σπαζοκεφαλιές (π.χ την Παρασκευή απαντήσεις για τις προηγούμενες σπαζοκεφαλιές Δευτέρας έως Πέμπτης), αλλά έχετε δικαίωμα μόνο για μία απάντηση σε κάθε σπαζοκεφαλιά. Σε περίπτωση που απαντήσετε πάνω από μία φορά στην ίδια σπαζοκεφαλιά, απορρίπτεστε από το διαγωνισμό. Στη λήξη του διαγωνισμού Κυριακή 15-01-2012 & ώρα 12:00 μ.μ ώρα Ελλάδος, θα καταμετρηθούν οι βαθμοί και θα ανακηρυχθεί ο νικητής. Αυτός θα λάβει με ταχυδρομείο ένα πολύ όμορφο μυθιστόρημα, κυκλοφορίας Ιουλίου 2011, 472 σελίδων, με προπληρωμένα τα έξοδα αποστολής από εμάς σε όποιο σημείο της γης και αν βρίσκεται.
Δεν υπάρχει καμία οικονομική υποχρέωση από την πλευρά σας, όπως και καμία οικονομική απαίτηση άπό την πλευρά μας. Ο διαγωνισμός είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και γίνεται μόνο για ψυχαγωγικούς λόγους. Μπορείτε να ενημερώνεστε για την πρόοδο των βαθμών σας, αποστέλλοντας e-mail στην διεύθυνση του spathatos. Επίσης μπορείτε να θέσετε τις απορίες, ερωτήματά σας είτε στα σχόλια των σπαζοκεφαλιών είτε στο e-mail του blog μας spathatosblogspot@gmail.com

Το σημερινό ερώτημα είναι το εξής:
ΚΥΡΙΑΚΗ 08 Ιαν 2012
Έχουμε ένα καλάθι γεμάτο με μήλα. Αν από εφτά μήλα πάρεις το μισό από δέκα μήλα, τι έχεις;

                                                                                                             Καλή επιτυχία

1 σχόλιο: