Ένα αναπάντεχο ταξίδι στο βασίλειο των αρωματικών φυτών υπόσχεται μέσα από τις «Γεύσεις στη φύση» ο
chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 13.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ένας προς έναν όλοι οι «θησαυροί» του κήπου μεταφέρονται στα πιάτα και αναβαθμίζουν ακόμα την πιο απλή γεύση σε ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας συστήνει τα απαραίτητα μυρωδικά και μαθαίνει στους τηλεθεατές πώς να τα συνδυάζουν σωστά, έτσι ώστε να δημιουργούν το πιο αρωματικό τραπέζι. Το άρωμα προηγείται της γεύσης και τα δυο μαζί καταλήγουν στο ίδιο πιάτο προσφέροντας τις πιο λαχταριστές συνταγές.
Ο σεφ φτιάχνει το πιο νόστιμο λαβράκι, αρωματισμένο με μυρωδικά, ένα τηγανητό κοτόπουλο με την απόλυτα τραγανή και νόστιμη κρούστα και ένα διαφορετικό πέστο σε μια γεύση έκπληξη ιδανικό για όλα τα ζυμαρικά.
chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 13.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ένας προς έναν όλοι οι «θησαυροί» του κήπου μεταφέρονται στα πιάτα και αναβαθμίζουν ακόμα την πιο απλή γεύση σε ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας συστήνει τα απαραίτητα μυρωδικά και μαθαίνει στους τηλεθεατές πώς να τα συνδυάζουν σωστά, έτσι ώστε να δημιουργούν το πιο αρωματικό τραπέζι. Το άρωμα προηγείται της γεύσης και τα δυο μαζί καταλήγουν στο ίδιο πιάτο προσφέροντας τις πιο λαχταριστές συνταγές.
Ο σεφ φτιάχνει το πιο νόστιμο λαβράκι, αρωματισμένο με μυρωδικά, ένα τηγανητό κοτόπουλο με την απόλυτα τραγανή και νόστιμη κρούστα και ένα διαφορετικό πέστο σε μια γεύση έκπληξη ιδανικό για όλα τα ζυμαρικά.
Πηγή: troktiko
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου