Απαντήσεις σπαζοκεφαλιών

Κυριακή σήμερα 08-01-2012, ήρθε η ώρα να σας δώσουμε τις απαντήσεις στις σπαζοκεφαλιές της εβδομάδος.

Της Τετάρτης 04-01-2012
1.Ποιο μήνα πίνουν οι Έλληνες τη λιγότερη μπύρα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν θα μπορούσε να είναι καλοκαιρινός μήνας, διότι όπως ξέρετε πίνουμε -γιατί είμαστε ωραίοι- μπόλικη μπύρα. Τώρα από τους χειμωνιάτικους μήνες αυτοί που ξεχωρίζουν είναι ο Νοέμβριος, ο Φλεβάρης και λίγο ο Απρίλης. Φυσικά ο Φλεβάρης είναι η απάντηση, μιας και τυγχάνει να έχει τις λιγότερες ημέρες (28-29) από τους άλλους δύο που έχουν πάντα 30. Καλό εεεε!
(Δεν είχαμε καμία σωστή απάντηση σε καμία από τις σπαζοκεφαλιές)

2.Στατιστικά, ποιο είναι το πιο επικίνδυνο επάγγελμα στις Η.Π.Α.;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το να είσαι Πρόεδρος των Η.Π.Α. Αν σκεφτείτε ότι τέσσερις (4) από τους σαραντάντα τέσσερις (44) Προέδρους έχουν δολοφονηθεί, καταλαβαίνετε την επικινδυνότητα του επαγγέλματος. Ποσοστό 9,09%.

Της Παρασκευής 06-01-2012
1η  Ο Παινεψιάρης και ο Χαμογελαστούλης έπαιζαν τένις στο μοναδικό γήπεδο με χώμα που βρισκόταν στη λέσχη τους. Έπαιξαν συνολικά πέντε σετ. Και οι δύο κέρδισαν από τρία σετ. Πώς είναι αυτό δυνατό;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απλούστατα, για όσους γνωρίζουν το άθλημα, έπαιζαν διπλό και οι δυο τους ήταν στην ίδια ομάδα. Φυσικά κέρδισαν τους αντίπαλους με 3-2 σετ.
(Και εδώ δεν είχαμε καμία σωστή απάντηση σε καμία από τις σπαζοκεφαλιές)

2η  Ο Μηνάς Ταξίδας γεννήθηκε και μεγάλωσε στα βουνά της Βοιωτίας. Ήταν νεαρός όταν έφυγε για να βρει την τύχη του στην πρωτεύουσα. Μετά από χρόνια ο Μηνάς επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Εκεί τον περίμενε μόνο η κουνιάδα τού συζύγου τής μόνης αδελφής τής μητέρας του.
Με δεδομένο ότι ο σύζυγος δεν είχε κανέναν αδερφό, ποια συγγένεια είχε αυτή η γυναίκα με τον Μηνά;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ήταν η μητέρα του.

Σας ευχαριστούμε για τις απαντήσεις σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου