Διαγωνισμός σπαζοκεφαλιών

Διαγωνισμός σπαζοκεφαλιών 29-01 έως 04-02-2012
Ξεκινάμε και πάλι μίνι διαγωνισμό σπαζοκεφαλιών με διάρκεια επτά ημέρες από σήμερα 29-01-2012 έως και το Σάββατο 04-02-2012. Θα δημοσιεύουμε μία  ή δύο σπαζοκεφαλιές την ημέρα, αρχής γενομένης σήμερα Κυριακή, μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο.
Οι σωστές απαντήσεις θα βαθμολογούνται ως εξής: Η πρώτη σωστή αποστολή σχολίων ή e-mail για κάθε σπαζοκεφαλιά θα λαμβάνει 3 βαθμούς, η δεύτερη σωστή αποστολή 2 βαθμούς ενώ η τρίτη 1 βαθμό. Οι υπόλοιπες σωστές αποστολές δεν θα βαθμολογούνται. Εννοείται ότι μπορείτε να αποστέλλετε απαντήσεις και για προηγούμενες σπαζοκεφαλιές (π.χ την Παρασκευή απαντήσεις για τις προηγούμενες σπαζοκεφαλιές Δευτέρας έως Πέμπτης), αλλά έχετε δικαίωμα μόνο για μία απάντηση σε κάθε σπαζοκεφαλιά. Σε περίπτωση που απαντήσετε πάνω από μία φορά στην ίδια σπαζοκεφαλιά, απορρίπτεστε από το διαγωνισμό. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού, και συγκεκριμένα την Κυριακή 05-02-2012 & ώρα 12:00 μ.μ ώρα Ελλάδος, θα καταμετρηθούν οι βαθμοί και θα ανακηρυχθεί ο νικητής. Αυτός θα λάβει με ταχυδρομείο ένα μυθιστόρημα που θα διαλέξει ανάμεσα από δύο τίτλους, με προπληρωμένα τα έξοδα αποστολής από εμάς σε όποιο σημείο της γης και αν βρίσκεται.
Δεν υπάρχει καμία οικονομική υποχρέωση από την πλευρά σας, όπως και καμία οικονομική απαίτηση άπό την πλευρά μας. Ο διαγωνισμός είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και γίνεται μόνο για ψυχαγωγικούς λόγους. Μπορείτε να ενημερώνεστε για την πρόοδο των βαθμών σας, αποστέλλοντας e-mail στην διεύθυνση του spathatos. Επίσης μπορείτε να θέσετε τις απορίες, ερωτήματά σας είτε στα σχόλια των σπαζοκεφαλιών είτε στο e-mail του blog μας spathatosblogspot@gmail.com


Συμβουλή. Αποφεύγεται να δίνεται τις απαντήσεις στα σχόλια για να μην τις βλέπουν κι άλλοι επισκέπτες!
 
Το σημερινό ερώτημα είναι το εξής:
Ποιές από τις παρακάτω προτάσεις είναι αληθείς;
  1. Μόνο μία από αυτές τις 10 προτάσεις είναι ψευδής.
  2. Δύο μόνο από αυτές τις 10 προτάσεις είναι ψευδης.
  3. Τρεις μόνο από αυτές τις 10 προτάσεις είναι ψευδης.
  4. Τέσσερις μόνο από αυτές τις 10 προτάσεις είναι ψευδης.
  5. Πέντε μόνο από αυτές τις 10 προτάσεις είναι ψευδης.
  6. Έξι μόνο από αυτές τις 10 προτάσεις είναι ψευδης.
  7. Επτά μόνο από αυτές τις 10 προτάσεις είναι ψευδης.
  8. Οχτώ μόνο από αυτές τις 10 προτάσεις είναι ψευδης.
  9. Εννέα μόνο από αυτές τις 10 προτάσεις είναι ψευδης.
  10. Δέκα μόνο από αυτές τις 10 προτάσεις είναι ψευδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου