Παίζοντας... ανοίγει η όρεξη!!!

Καλώς ορίσατε στο κυνήγι των γνώσεων του Α.Σ Αριστέα.
Κύριος σκοπός του παιχνιδιού είναι η ψυχαγωγία σας και το ακόνισμα [προπόνηση] του μυαλού.
Είμαι σίγουρος πως θα σας ενθουσιάσει και θα θέλετε και στα επόμενα τρίμηνα να παίξετε κάτι παρόμοιο.
Για να έχετε τη μέγιστη επιτυχία, καλέστε δίπλα σας έναν τουλάχιστον γονέα και απολαύστε τη διαδρομή τρώγοντας κυριολεκτικά το παιχνίδι.
Λεπτομέρειες θα βρείτε μέσα στην φόρμα, η οποία είναι πολύ εύκολο να συμπληρωθεί. Μην ξεχάσετε να βάλετε τα στοιχεία σας στο τέλος για να κερδίσετε τα αντίστοιχα χιλιόμετρα που σας υποσχέθηκα. Μην ξεχνάτε πώς ακόμα κι εάν δεν είστε μέσα στους τρεις πρώτους νικητές, μόνο με τη συμμετοχή σας κερδίζετε ένα χιλιόμετρο. Τα χιλιόμετρα θα προστεθούν στα συνολικά του τριμήνου, διεκδικώντας την πρώτη θέση του "ικανότερου" παίχτη για το τρίμηνο Οκτώβρης-Δεκέμβρης 2019.

Μπόνους επιβράβευσης: Οι απαντήσεις της παρακάτω φόρμας παίρνουν σειρά προτεραιότητας. Ο πιο γρήγορος από εσάς θα έχει συντελεστή 1,7 ο αμέσως επόμενος 1,5 ο τρίτος 1,3,  ο τέταρτος 1,2 και ο πέμπτος 1,1. Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα έχουν συντελεστή 1. Οι τρεις πρώτοι νικητές, αυτοί δηλαδή που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία, θα κερδίσουν αντίστοιχα: Ο πρώτος 5 χιλιόμετρα, ο δεύτερος 3 ο τρίτος 2 και όλοι οι υπόλοιποι που θα συμμετέχουν από 1 χιλιόμετρο.
Οι απαντήσεις σας πρέπει να ανέβουν έως την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 23:59.

Για να παίξετε πατήστε εδώ

Καλή επιτυχία
Ο προπονητής σας
Ράντογλου Δημήτρης.

Σημείωση: Το παρόν παιχνίδι αφορά μόνο τους αθλήτριες της Τετάρτης, Πέμπτης και Έκτης τάξης του τμήματος Αμυνταίου. Όχι μεγαλύτερα ή μικρότερα παιδιά.

Για να παίξετε πατήστε εδώ

1 σχόλιο: