Δύο μήνες εκτός ο Τσαρτσαρής

Οι τραυματισμοί έχουν βάλει στο μάτι τον Κώστα Τσαρτσαρή. Ο 32χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι της ομάδας του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τη μαγνητική τομογραφία να δείχνει ότι υπέστη ρογμώδες κάταγμα στο χόνδρο αριστερού γόνατος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες, γλιτώνοντας τα χειρότερα.
Αρχικά υπήρχε φόβος ότι ο "Ισλανδός" θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο, κάτι που θα τον άφηνε πολύ περισσότερο καιρό εκτός αγώνων. Ωστόσο, το πρόβλημά του μπορεί να αντιμετωπιστεί με συντηρητική αγωγή, ενώ για τις επόμενες 15 μέρες θα φορά ειδικό νάρθηκα.
Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: "Ο Κώστας Τσαρτσαρής υποβλήθηκε σήμερα σε νέα μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο χόνδρο, στο αριστερό γόνατο. Όπως διευκρίνισε ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Θανάσης Κονίδης, ο Τσαρτσαρής θα φορά ειδικό νάρθηκα για 15 μέρες. Με τη συμπλήρωση του δεκαπενθημέρου θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χθες στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου