«Ισπανό τουρίστα» χαρακτηρίζουν οι τουρκικές εφημερίδες τον Ριέρα

Ο Άλμπερτ Ριέρα δεν δίστασε το Σεπτέμβριο να αφήσει στα κρύα του λουτρού και, ενώ είχε λήξει η μετεγγραφική περίοδος στην Ελλάδα, υπέγραψε στη Γαλατάσαραϊ. Όμως, μόνο δικαιωμένος δεν μπορεί να αισθάνεται από την απόφασή του. Η απόδοσή του είναι απογοητευτική, οι οπαδοί τον αποδοκιμάζουν και τα ΜΜΕ του επιτίθενται, με την Milliyet να τον χαρακτηρίζει «Ισπανό τουρίστα» στο σημερινό της φύλλο.
Ασφαλώς, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν δικαιολογεί σε τίποτα τον παχυλό μισθό του. Συγκεκριμένα, τον πρώτο χρόνο αμείβεται με 2,7 εκατομμύρια ευρώ, το ποσό βάσει συμβολαίου ανεβαίνει στα 2,9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου προβλέπουν αμοιβή 3,1 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σε κάθε αγώνα που παίρνει έστω και ένα λεπτό συμμετοχής, του δίνεται μπόνους 7.500 ευρώ.
Η εφημερίδα Milliyet έκανε δημοσκόπηση, με την οποία ο Ισπανός εξτρέμ αναδείχθηκε χειρότερη μετεγγραφή στη χώρα και στο συνοδευτικό κείμενο αναφέρεται: "Παίρνει τόσα χρήματα και όλα αυτά για μία ασίστ. Οι οπαδοί έχουν δίκιο να είναι εξοργισμένοι. Είναι ένας Ισπανός τουρίστας στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου