Νέο κινητό για φανατικούς του Facebook

Το Facebook ετοιμάζεται να βγάλει ένα τηλέφωνο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «The Telegraph». ..


Το Facebook εδώ και χρόνια αρνείται ότι σχεδιάζει ένακινητό τηλέφωνο-Facebook, όμως δεν απέκλεισε ποτέ το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποια εταιρεία λογισμικού ή με εταιρεία κατασκευής κινητών τηλεφώνων, ώστε να φτιάξει το ιδανικό τηλέφωνο για τους φανατικούς χρήστες του Facebook. 

Το νέο κινητό θα υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές της ιστοσελίδας, αλλά και την τελευταία γλώσσα προγραμματισμού html5

Το νέο σχέδιο φέρει το κωδικό όνομα «Buffy» και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει σε συνεργασία με τα Android της Google. 

Η διαφορά με τα έξυπνα κινητά, που απλά παρέχουν πρόσβαση στο Facebook, είναι ότι το κινητό Facebook θα προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερες υπηρεσίες, αλλά και σε όλες τις εφαρμογές της ιστοσελίδας. 

Το Facebook αυτή τη στιγμή έχει περισσότερα από 350 εκατομμύρια μέλη που χρησιμοποιούν την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης μέσω κινητού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung και η HTC είναι οι εταιρείες που πιθανών να συνεργαστούν με το Facebook, ενώ το νέο τηλέφωνο θα κάνει την εμφάνισή του το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου