Εκδήλωση Κοπής της Βασιλόπιτας της Ευξείνου Λέσχης ΦΙΛΩΤΑ

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχη Φιλώτα, για να παρακολουθήσει μια πολύ όμορφη -όπως πάντα- εκδήλωση, στην οποία εκτός από την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, βραβεύτηκαν και οι αριστούχοι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων καθώς και οι επιτυχόντες σε Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Οι μαθητές που βραβεύτηκαν είναι παιδιά μελών της Λέσχης ή ανήκουν σε κάποιο τμήμα της. Επίσης βραβεύτηκαν και οι τρεις πρώτοι μαθητές στην καλύτερη έκθεση με θέμα τη γενοκτονία των Ποντίων.


Στην Εκδήλωση μεταξύ των άλλων προσκεκλημμένων, που ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας Θεόκλητος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλιάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κιοσές, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδης και πολλοί άλλοι επίσημοι καλεσμένοι, όπως φυσικά και οι περισσότεροι εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.
Αίσθηση έκανε η παρέμβαση του Προέδρου της Λέσχης κ. Αλεξανδρίδη Βασιλείου ο οποίος κατά τη βράβευση της κόρης του δήλωσε ότι αν και ο ίδιος δεν κατάφερε να βραβευτεί σε μια ανάλογη εκδήλωση, νιώθει ιδιαίτερη περηφάνεια και συγκίνηση που το κατάφερε το παιδί του και πως είναι πολύ σημαντικό συναίσθημα αυτό που νιώθουν όλοι οι γονείς.  
Στο βίντεο που ακολουθεί, θα παρακολουθήσετε αποσπάσματα από την πολύ όμορφη αυτή Εκδήλωση.
Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για το θεσμό που καθιέρωσε η Λέσχη και που κρατάει γερά ακόμη και να ευχηθούμε οι μαθητές που θα βραβευτούν του χρόνου να είναι διπλάσιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου