- Στα γλυκά να βάζετε -ακόμα και αν δεν το λέει η συνταγή- μια πρέζα αλάτι για παραπάνω νο-στιμιά. Μη διστάζετε, δοκιμάστε το!
- Μην χρησιμοποιείτε ποτέ χυμό από φρέσκο ανανά για τα ζελέ σας, γιατί δεν θα σταθερο-ποιηθούν. Το φρέσκο φρούτο περιέχει ένα ένζυμο που διαλύει τη ζελατίνη.
- Για να μην σας κολλάνε τα γλυκά στη φόρμα, μόλις την αγοράσετε, αλείψτε τη με λάδι και βάλτε τη στο φούρνο για 15 λεπτά. Θα έχει πολύ ωραία γλυκά!
Μυστικά για τα... γλυκά σας
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου